Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményed a Twilight...

Mi a véleményed a Twilight Saga mániáról?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 18:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem zavar. :)
2010. júl. 6. 19:11
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát mikor a barátnőim csak erről tudnak beszélni én meg csak pár szót tudok beleszólni(láttam a filmeket ezért beletudok szólni a könyvről halvány lila gőzöm sincs,most fogom olvasni majd)akkor elég idegesítő,mert énnekem nincs Alkonyat mániám csak szeretem(NEM az Alkonyatot hanem az Újholdat és a Napfogyatkozást)
2010. júl. 6. 19:18
 3/20 anonim ***** válasza:
59%

Nekem az összes hócipőm tele van vele!

És a hülyegyerekek nekiállnak vámpírosdit játszani, mint régen supermant, batman, és csodálkoznak, ha valaki belehal.

2010. júl. 6. 20:41
 4/20 anonim ***** válasza:
11%
Én nem értem, a vámpírfilmek szégyene.
2010. júl. 6. 21:09
 5/20 A kérdező kommentje:
áá ,én imádom:D
2010. júl. 6. 21:36
 6/20 anonim ***** válasza:
33%
szánalmas. a könyv unalmasan silány, és olyan tinilányt fest le, aki annyira személytelen, és annyira rajong egy pasiért, hogy az életét is kockára teszi (ez lenne a példa??) az első 3 rész kb ugyanarról szól. a filmről meg annyit, hogy a színészi játék olyan szar, hogy csak szinkronosan tudtam végignézni, és a tinicsajok is csak azért nézik, hogy csorgathassák a nyáluk Taylor Lauthner mellkasára. másrészről meg annyira szánalmas, hogy minden lány odavan érte. semmi személyiségű tucatlányok. hallgatják az espét meg a justin biebert vagy beibert mittudomén, és csodálkoznak hogy nem jön értük az edwardjuk.
2010. júl. 7. 00:07
 7/20 anonim ***** válasza:
11%

Az első részből arra emlékszem,hogy kicsit unalmas volt.A második meg egy számító csaj portréja,aki manipulálja a környezetét,hogy vámpírt csináljanak belőle.

Zavarni csak annyiban zavar,hogy minden 2.kérdés ezzel foglalkozik.

2010. júl. 7. 00:14
 8/20 anonim ***** válasza:
45%
Én nagyon imádom a Twilight saga-t, és nem divatból. nem is tudtam mi az, és a tesóm csak úgy letöltötte, azt hitte vmi horrorfilm, és miután megnéztem, nem lehetett elrángatni a tv elől. Az Újhold-on karácsony este voltunk moziban. Szerintem fantasztikus film! :)
2010. júl. 7. 10:15
 9/20 anonim ***** válasza:

Én szeretem a könyveket és a filmeket is egyaránt.Bár a New moon filmben eléggé csalódtam.Az Eclipse viszont a legjobb. Az tény hogy számomra is idegesítő a sok sikítozó,agyilag nulla,állítólag rajongó,de semmit nem tud a sorozatról csak annyit hogy valami ,,szupcsi pasi,, játszik benne.

Jönnek az idi..ótábbnál id.nál kérdésekkel. Itt az oldalon is. Csak tépem a hajam,inkább el sem olvasóm.

Am nem kellene általánosítani, nem csak olyanok ,,szeretik,, akiket az előbb vázoltam.

Soha nem hallgattam sp-t,azt sem tudom ki az a justis kicsoda. És más sem szólja le azokat a filmeket amiket Ti szeretettek. gondolok itt pl.a komolyabb vámpírosokra. Interjú a vámpírral stb. Én személy szerint mindet szeretem. :)

üdv

21/L

2010. júl. 7. 11:21
 10/20 anonim ***** válasza:
Ez egy óriási járvány. De kétségtelenül nagyon szívhezszólóak a Twilight filmek. Az első két rész nekem nagyon tetszett.
2010. júl. 14. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!