Mi a véleményed a Twilight Saga mániáról?
Nekem az összes hócipőm tele van vele!
És a hülyegyerekek nekiállnak vámpírosdit játszani, mint régen supermant, batman, és csodálkoznak, ha valaki belehal.
Az első részből arra emlékszem,hogy kicsit unalmas volt.A második meg egy számító csaj portréja,aki manipulálja a környezetét,hogy vámpírt csináljanak belőle.
Zavarni csak annyiban zavar,hogy minden 2.kérdés ezzel foglalkozik.
Én szeretem a könyveket és a filmeket is egyaránt.Bár a New moon filmben eléggé csalódtam.Az Eclipse viszont a legjobb. Az tény hogy számomra is idegesítő a sok sikítozó,agyilag nulla,állítólag rajongó,de semmit nem tud a sorozatról csak annyit hogy valami ,,szupcsi pasi,, játszik benne.
Jönnek az idi..ótábbnál id.nál kérdésekkel. Itt az oldalon is. Csak tépem a hajam,inkább el sem olvasóm.
Am nem kellene általánosítani, nem csak olyanok ,,szeretik,, akiket az előbb vázoltam.
Soha nem hallgattam sp-t,azt sem tudom ki az a justis kicsoda. És más sem szólja le azokat a filmeket amiket Ti szeretettek. gondolok itt pl.a komolyabb vámpírosokra. Interjú a vámpírral stb. Én személy szerint mindet szeretem. :)
üdv
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!