Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Rubi az elbűvölő szörnyeteg...

A Rubi az elbűvölő szörnyeteg utolsó (mai) részében nem értem a végét, valaki elmagyarázza?

Figyelt kérdés
Jó,ne nézzetek hülyének csak úgy lett vége(aki látta segítsen)hogy Fernanda bement Alejandro irodájába és kiirták vége?(?-el)És ezt nem értem.
2010. júl. 6. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Nyugi nem nézlek hülyének :)

Én se értem a végét :)

De én úgy tudom, h lesz folytatása, csak azt nálunk nem adják le :(

Sajnos a folytatás címet nem tom :(:(:(

2010. júl. 6. 17:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Oh,köszi.Legalább nem vagyok egyedül.Kár hogy nem adják nálunk :(.De nagyon hülyén lett vége ezért nem értem.
2010. júl. 6. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Hello !

Tudtommal nincs folytatása, hát én úgy veszem ki a végét, hogy sikerül neki elcsábítnia Aleandrot megt majd a fiát is...

és azért irták úgy sztem h fine...? mert végülis Rubi harca most kezdődik el ...

én véleményem szerint

2010. júl. 6. 20:07
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Igaza van az elöttem szólónak,mert azt jelentette a kérdőjel.:) kezdődik minden úgy ahogy a Rubival volt,csak most a Fernándával.Van folytatása a youtuben fent van részletekben ahol a Fernanda a Loretóval(aki ugye hajléktalan lett) vele vissza mennek a Christinaék régi lakásába ahol vissza játszanak a sorozat elejéről részeket mintha a Fernanda gondolna vissza..de ez persze spanyolul:( szerintem nem fogják leadni magyarországon,bár biztos nagy sikere lenne:)

személy szerint én imádtam a sorozatot és most elejétől megint megnézem.

2010. júl. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!