Ki a kedvenc Trónok harca szereplőtök? És miert?
Most kezdtem el a Tronok harcát és nagyon tetszik
Azt hittem nem fog tetszeni de nagyon jo
Az én kedvenc szereplőm a Ned Stark,
Remek családapa,férj és egyben egy harcos.
#30 azért a sorozatban is már egy jóideje látszott Daenerysen az őrültség jele, hogy a trónjáért szó szerint bármit megtenne és semmi más nem számít neki... Az mondjuk igaz, hogy túl hirtelen kattant el az agya egyik pillanatról a másikra, dehát ilyen összecsapott részekben majd pont ezt lesz idő felvezetni amikor más fontos dologra sem volt idő.
27es voltam megint.
Ezer sebből vérzik a 8. évad, de ami Dany karakterével történt az szerintem pont nem egy ilyen dolog
Igen van neki egy “cuki” oldala is, rabszolgafelszabadítósdi, törődik az emberekkel, stb.. De ott volt az is hogy már az első évadtól kezdve a lehető legbrutálisabban számolt le mindenkivel aki elárulta, és a legkegyetlenebb dolgokra képes ártatlanokkal szemben is ha éppen ennek látja szükségét
Amikor legelőször úgy igazán kimutatta a foga fehérjét talán Mereen volt, ahol egy csomó mestert keresztre feszíttetett, miközben ő is tudta hogy sokan ártatlanok voltak
Vagy amikor a sárkányával etetett meg egyet csak hogy félelmet keltesen
Az is emlékezetes volt amikor Tyrionnak ecsetelte mit csinálna a rabszolgatartó városokkal akik a 6. évad végén megtámadták őket Mereenben (porig égetni, mindenkit lemészárolni)
A 8. évadra elvesztette a legbizalmasabb tanácsadóit/barátait, a seregei nagy részét + két sárkányt is
Ráadásul ott volt Jon is aki elárulta, és helyette akart mindenki királynak
Rendkívül sarokba lett szorítva, és sokan tényleg csodálkoznak rajta hogy ezt meglépte? Ez is egy ugyan olyan szükséges kegyetlenség volt mint amiket eddig is csinált
Ha nem lépi meg Jont választják az emberek királynak, ő meg egy másodrendű senki lett volna mellette
Így viszont biztosan nem fogja senki pedzegetni ezt a témát, mert azonnal eszükbe jut mit tesz azokkal akik ellene fordulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!