Ki a kedvenc Trónok harca szereplőtök? És miert?
Most kezdtem el a Tronok harcát és nagyon tetszik
Azt hittem nem fog tetszeni de nagyon jo
Az én kedvenc szereplőm a Ned Stark,
Remek családapa,férj és egyben egy harcos.
Jaime magasan a kedvenc.
Cersei, Oberyn Martell (a könyvekben Ellaria Sand is), Brienne, Tyrion, a sorozatban Sansa is (a könyves verzióval egyelőre hadilábon állok), a Tyrellek. Többnyire azért, mert izgalmas őket nézni / olvasni és némelyikük fel tud mutatni olyan tulajdonságokat, amelyeket én is becsülök. Spoilert tőlem sem kapsz :P
Margery
Oberyn
Arya
Olenna
Jorah
Cleagen
Akik azt hiszik Daenerysnél folyik karakterrombolás, lol... benne mindig is megvolt a hajlam az őrültségre.
Jaime Lannister a könyvekben a kedvencem, a sorozatban viszont nála ment végbe igazi karakterrombolás.
Na meg Euron Greyjoynál, aki a másik kedvencem. Meg se közelíti valódi önmagát.
"Jaime Lannister a könyvekben a kedvencem, a sorozatban viszont nála ment végbe igazi karakterrombolás."
A legutóbbi résszel sajnos igen... így kell 7 évadnyi karakterfejlődést kihajítani a kukába
#25 "Akik azt hiszik Daenerysnél folyik karakterrombolás, lol... benne mindig is megvolt a hajlam az őrültségre."
De sajnos ezt a sorozatban elfelejtették normálisan felvezetni.
Jaime karakterrombolásával maximálisan egyetértek. Euronnál nem volt mit rombolni, kb a felismerhetetlenségig átírták :(
#28 Jaime már a 4 évad 3. részében csúnyán kiesik a szerepéből. A könyvekben nagyjából ugyanebben a időszakban kezdenek vészesen eltávolodni egymástól Cerseivel. Nem akarom lespoilerezni szegény kérdezőnek az egész történetet, de a walk of shame előtt van egy mérföldkő a könyvben, ami Jaime mélységes kiábrándulását jelzi.
Ejnye, szegény Sandor Clegane-t meg majdnem kihagytam.
(#23 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!