Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért utálják ennyien Skarlát...

Miért utálják ennyien Skarlát Boszorkányt?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvasom hogy sokan nem szeretik a karaktert és nem értem hogy miért. Számomra sokkal szimpatikusabb mint a többi női hős és jóval erősebb is. Mi lehet akkor a gond a karakterrel, esetleg a színésznőt nem kedvelik és ezt vetítik ki a karakterre is?

2019. máj. 7. 17:40
 1/5 anonim válasza:
Mert nincs felfuttatva a karaktere, ráadásul az USA képregény piacán kívül totál ismeretlen.
2019. máj. 7. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem kedvelik sokan, mert még egy filmben sem kapott nagyobb szerepet, így eléggé egysíkú karakter, nem túl kidolgozott a jelleme.
2019. máj. 7. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Tény, hogy a színésznőt sem kedvelem, de igazából erre nem alapozok, mert sok más színésznőt sem kedvelek mégis elismerem ha jó karaktert játszanak.

Én azért nem szeretem, mert szerintem inkompetens. Sokkal több lehetőség lenne a képességeiben, de szerintem alig használ ki belőle valamit. Értem, hogy lelkileg össze van törve, de az a bárgyu pislogás meg hiszti amit minden alkalommal lerendez amikor csinálni kéne valamit.... A többi női karakter ha meló van akkor csinálja és nem áll le még nézelődni, meg vacillálni, meg lelkileg megtörni.

2019. máj. 7. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy csak az USA-ban ismert! Jó karakter, de a filmekben nagyon átírták, főleg a képességeit, és az előéletét is (Jogok miatt utóbbit!)

Egy jó karakter alapvetően, és az egyik legerősebb MUTÁNS!

Nem Hydra kísérlet!

2020. jún. 11. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Én szeretem a színésznőt és karaktert is (lany vagyok)

És most h jön a wandavision , jobban kitud bontakozni de én ezt talán inkább film formájában néztem volna meg.

De nekem egyik kedvencem

2021. febr. 20. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!