Miért utálják ennyien Skarlát Boszorkányt?
Tény, hogy a színésznőt sem kedvelem, de igazából erre nem alapozok, mert sok más színésznőt sem kedvelek mégis elismerem ha jó karaktert játszanak.
Én azért nem szeretem, mert szerintem inkompetens. Sokkal több lehetőség lenne a képességeiben, de szerintem alig használ ki belőle valamit. Értem, hogy lelkileg össze van törve, de az a bárgyu pislogás meg hiszti amit minden alkalommal lerendez amikor csinálni kéne valamit.... A többi női karakter ha meló van akkor csinálja és nem áll le még nézelődni, meg vacillálni, meg lelkileg megtörni.
Ez hülyeség, hogy csak az USA-ban ismert! Jó karakter, de a filmekben nagyon átírták, főleg a képességeit, és az előéletét is (Jogok miatt utóbbit!)
Egy jó karakter alapvetően, és az egyik legerősebb MUTÁNS!
Nem Hydra kísérlet!
Én szeretem a színésznőt és karaktert is (lany vagyok)
És most h jön a wandavision , jobban kitud bontakozni de én ezt talán inkább film formájában néztem volna meg.
De nekem egyik kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!