Miért van az, hogy a Trónok harcában mindenki imádja Emilia Clarkeot, a többi filmjében meg nagyrészt utálják őt?
A Trónok harcától mindenki odáig van meg vissza, hogy Dany így meg Dany úgy, még azt is olvastam itt hogy ő a sorozat arca, a legismertebb/legkedveltebb karakter az egészben. Ez eddig jó is lenne, viszont a színésznőt meg más filmjeiben általában lehúzzák hogy rosszul játszik, semmilyen az alakítása meg hogy összességében is csapnivaló színész (pl. a Terminátor esetében csak negatív kritikát olvastam róla, de a mostani Han Solo filmben is sokan fujjoltak rá hogy töltelék szereplő meg másra is lehetett volna osztani a szerepet - szerintem amúgy ebben volt a legjobb).
Mitől ez a kettősség? Hogy lehetséges hogy a Trónok harcában imádja a közönség, a többi filmben meg nem szereti? Ennyire nem játszhat máshogy a sorozatban... Mi ennek az oka?
Én is a karaktert szeretem, nem a színésznőt.
De szerintem vele az a legnagyobb baj, hogy a GOT ban egy arrogáns, kissé ridegnek tűnő karaktert alakít. Amit igazából egész jól át is ad, de mivel ezzel a szereppel lett híres és előtte nem nagyon szerepelt filmekben, ezért nem lett belőle jó színész és ezt a karaktert viszi bele minden alakításába, olyanba is amibe nem kéne. Engem a solo ban pl kifejezetten irritált.
"a GOT ban egy arrogáns, kissé ridegnek tűnő karaktert alakít."
Azért azt meg kell említeni, hogy a karakter miatt ilyen. A készítők már sokszor mondták, hogy átírnak karaktereket az alapján, hogy szerintük mi áll jól a színésznek. Ezért van az is, hogy a sorozatban Cersei szereti a gyerekeit vagy Ellaria egy idióta, mert szerintük ebben a legjobbak.
A könyvekben Dany nem rideg és sokkal mélyebb, mint amit a sorozatban mutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!