Te kit ültetnél a vastrónra? Szerinted hogy végződik a sorozat (Trónok harca)? A másokkal szerintem még nem végeztek, szerinted?
Edmure Tullyt
De egyébként ha igazak a spoilerek, akkor Bran fog a trónon ülni. Amekkora baromság a spoiler/leak minden része, attól valószínűbb, hogy igaz sajnos.
A Másokkal szerintem a sorozatban végeztek. Eléggé mostohán bántak velük, azok után, ahogy felépítették őket:
https://www.youtube.com/watch?v=aC7qh8gFbhQ
Ezek után, ami volt, hát...lmao.
Nem értem, hogy hogyan születhettek ilyen mesék erről a rakás bénaságról. De ugye akkor még a könyveket próbálták adaptálni és nem saját fanfikciójukat írták. Régi szép idők.
A részeges Cersei és a Jack Sparrow-wannabe Euron a nagy gonoszok. Megfűszerezve egy teljesen értelmetlen konfliktussal Dany és Jon között.
Ez az egész még hihető is lenne, ha a sorozat-Euron rendelkezne a könyves-Euron bármelyik tulajdonságával, már ahhoz, hogy ő a nagy ellenség, a valyriai páncéljával, a sárkánykürtjével, a sötét varázslataival, aki megjárta Valyriát, de a sorozatban egy szimpla bohóc egy teleportáló vagy láthatatlan flottával.
Ezen a ponton már szerintem nem lehet jól befejezni a sorozatot. Két rész alatt nem lehet megjavítani azt, amit folyamatosan leromboltak 4 évad alatt. Most már lényegtelen hogyan lesz vége, nincs súlya.
Szerintem a másokkal végeztek, de elég gyatra lezàràs volt x ezer év után. Érződik szerintem, hogy nem Martin találta már ki ezt az évadot.
A trónra szerintem Jon ül
A trónt beolvasztanám, és ne üljön rajta senki.
A sorozat/könyvek elején is így gondoltam, és amilyen irányt vett az egész, most is így gondolom.
Sajnálom, hogy elfogytak a könyvek, és már nem Martin írta a sztorit.
A színészek elszólásaiból próbáltam pár dolgot kitalálni.
Arya: az utolsó jelenetében teljesen egyedül lesz.szerintem a fekete-fehér házban fog kikötni Jaqen helyén...
Sansa: a színésznő tetkója.biztos túléli és marad Deres úrnője.
John (Kit H.) Felesége kiakadt a sorozat végén. Sanszos ,hogy John-nak csúnya halála lesz.
Daenerys: "felbasztam magam,amiért megkellett csinálnom azt a szarságot" 2. "A szájába vett valamit,ami Daenerysé,aztán meghalt" erre semmi értelmes nem jutott még eszembe hogyan halhat meg.
Bran: tuti ő lesz az új éjkirály,ezzel meg is lesz oldva a dolog.örök béke a holtak és az élők között,mert ha csávón múlik,a holtak azok is maradnak.
Jamie meg Cersei egymást nyírják ki.
Tyrion sem éli túl,sztem harcban hal meg . A kripta után inkább csatába megy.el is mondta akkor.
Szóval,a falka tényleg túléli. A trónra pedig olyas valaki kerül majd,akit még nem is ismerünk.így az összes rajongói tábor részére keserédes lesz a vége.ahogy Martin fogalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!