Szerintetek most ki lesz a Trónok harcában az új király?
Az előző 3 részt elnézve azon se csodálkoznék, ha leszkanderoznák Cersei és Euron seregeit, Jon és Danny megbeszélnék a dolgot aztán mindenki körbeállná a vastrónt és Kumbayát énekelnének....
Na de most komolyan:
- Cersei senkit nem ismer el, pláne nem adja senkinek a vastrónt
- Euronnal kölcsönösen kihasználják egymást
- Arryn serege már rég Deresben van (túl sok nem maradhatott belőlük) - kérdés, hogy miért csak ők mozdultak a völgyből, vagy a show kipipálta, hogy ők a völgy és pont.
- "még mellé a többi északi ház is csatlakozna hozzájuk" NEM maradt északi ház
- "akár Martell-ház is hozzájuk csatlakozna" NEM maradt Martell-ház sem - arra, ami Ellariából maradt Cersei kezelése után, kötve hiszem, hogy számítani lehetne (meg már előtte is agyhalott liba volt a sorozatban)
Persze, ha lenne egy hangtalan gyilkosuk és valaki, aki ismeri az összes rejtekutat, az sokat segítene... oh wait...
"Bár ahogy eddig ismertük ezt a sorozatot nem hiszem, hogy annyival elintézik, hogy valakié lesz a trón, biztos komplikáltabb, csavarosabb lesz."
Ha megfigyelted, Robert is, Cersei is irgalmatlan adósságokat halmozott fel. Bárki is kerül a trónra, muszáj lesz rendeznie.
Ha már itt tartunk, az Arany kompániát felbérelték, velük még lehetnek gondok (pláne, hogy a könyvekben vonatkozik rájuk egy cuki kis szabály, ami a sorozatból eddig kimaradt).
Nem tudom ki hogy van vele én képtelen vagyok Euront komolyan venni. Viszont ha jól olvasom a karaktert, jobban szereti az életét annál, hogy veszett ügy mellett álljon ki.
Tyriont én kivenném a sorból. Lehet, hogy mi tudjuk, hogy okos, ügyes, jót akar, de a közném továbbra is csak a gonosz törpét látja benne, sokáig nem tűrnék.
Jonnak, Danny-nek, Gendry-nek megvan hozzá a származása, kiállása, megfelelő segítőkkel akár működhetne is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!