Melyik filmekbe van benne Joker (Jared Leto)?
Az öngyilkos osztagon kívül, azt már láttam
Van ezen kívül még?
Valószínűleg nem :/
Anno beszéltek egy Harley Quinn - Joker filmről, de amennyire tudom ebből nem lesz semmi (Plusz Margot Robbie most forgatott le egy filmet, a Birds of Pray-t, amiben Harley Quinn-ként szerepel, de Joker nem lesz benne)
A most készülő Joker filmben szintén nem ő játszik, és ugyan készül a Suicide Squad második része/újrafeldolgozása, de nem hiszem, hogy Jared szerepelne benne.
Plusz amennyire tudom nem volt elragadtatva a Suicide Squadtól sem, mert állítása szerint majdnem egy egész filmre elegendő anyagot vettek fel vele, és hát végül kb 5 percet se szerepelt benne. Ezek után szerintem ő sem szeretne többet együtt dolgozni a DC-vel, vagy legalábbis ebben a szerepben újra feltűnni.
Én is sajnálom, mert kíváncsi lennék rá rendes főszereplőként, mondjuk Batman oldalán. Szerintem egyáltalán nem olyan borzalmas, mint ahogy mindenki mondja. Teljesen más persze, mint a Ledger féle, de szerintem unalmas, hogy már minden Jokert hozzá hasonlítanak.
Jared jelenleg a Morbius című Marvel filmet forgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!