Csak én sírtam el magam a mostani Trónok Harcán?
Theon hősi halála, annyira megváltás volt neki mikor Bran mondta hogy hazatért... ahhj
Meg Jorah az Andal, a kedvencem
Mindenáron megvédte a hercegnőjét, becsületesen és kitartóan... as a végén boldogan a szemébe nézve halt meg
ááh, és 17 éves fiúként ilyeneken sírok
Ti hogy vagytok vele?
Jajj tudom, sokan mást vártak
Szerintem még így is jópár főszereplő halott lesz, szóval ilyen téren megnyugodhattok XD
Abban igazat adok hogy nagyon sötét volt a csata első fele, konkrétan volt hogy alig láttam valamit.
Nekem azzal van a bajom ahogy az Éjkirály hunyt el. Arya hogy jutott át a holtakon? (Ok tudjuk hogy tud arcokat használni de jó lett volna ha ezt be is mutatják) De maga az a tény hogy az a karakter akit hosszadalmasan építettek fel és a legmisztikusabb volt az egész sorozatban úgy halt meg hogy nem tudtunk meg róla semmit.
Sem azt hogy ki ő sem azt hogy mégis miért akar kinyírni mindenkit.
Ami viszont érdekes hogy lényegében az egész északi sereg és daenerys serege megsemmisült.
Az, hogy sötét volt egy dolog. Van rá racionális magyarázat: olcsóbb volt sejtetni és részletekben megjeleníteni a hatalmas élőholt sereget, mint fényben. Ráadáaul szerintem épp elég hatásos.
Sírni éppen nem sírtam, de őszintén nem is hatott meg a dolog. És nem azért, mert nem azt kaptam amire vártam.
Itt-ott én is... Sokszor... :(
SPOILER Plusz az összes dothraki, az összes unsullied meghalt majdnem az összes északi, így ki nyeri meg majd az "utolsó csatát"? Senki nem maradt.
Arya felvette egy más arcát, ahogy a papnő mondta neki. Szép volt.
Jon meg nem csinált semmit.
Brant meg nagyon utálom...
A maga kegyetlen módján csodálom Cerceit, mert igaza volt és nem küldte oda minden emberét egytől-egyig meghalni.
Kellett a fényerő, de mégegyszer meg kellene nézni, hogy most ki is halt meg, meg ki nem...
Ja és direkt nem olvastam semmit, neegyen reggel spoiler, erre felnézek instára nem olvastam commentet és a színészeknek hála tudok mindent :(
Jaj én a kis Mormont lány jeleneténél sírtam belül, nagyon hősies volt és megható de Theon és Jorah is. Szép halálok voltak.
Az éjkirály engem is felb..z! Mi ez már, hogy 8 és fél évadon át vártuk ha majd eljön a nagymenő erre komolyan ennyi???? Ne már! Szerintem tuti Bran a rosszfiú és még nem ért itt véget ez a holt meg okkult varjas mizéria.
Én Theon halálát megkönnyeztem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!