Csak én sajnáltam végig Thanost? Én az ő oldalán harcoltam volna.
Szerintem végig igaza volt, ha teljesen egyenletesen töröl ki minden második élőlényt, egy idővel sokkal jobb dolga lenne az emberiségnek, és a Földnek is.
Lényegében csak jót akart, de nem, a Bosszúállók mindenképpen azt akarják hogy a saját mocskában haljon meg a Föld.
Thanos volt az igazi hősünk, aki bár mindenkinek fájdalmat okoz lélekben, mégis áldást hoz az univerzumra késöbb.
Ez egyáltalán nem igaz szerintem . Nem lenne jó ha az univerzum fele elpusztulna, semmilyen módon nem lenne jobb semmi. Az emberek (stb.) arra emlékeznének, hogy Thanos ölte meg pl a barátjukat, családjukat, vagy csak szimplán az embertársaikat. Aki nem látta a filmet az ne olvasson tovább!
Egyébként is Thanos már a film végénél azt mondta, hogy inkább az egész univerzumot elpusztítja és csinál egy másikat. Szerintem Tony halála így volt a legjobb. Őt szerettem a legjobban, mert egyébként nagyképű de van szíve (ahogy a filmben is van, amikor leteszik a vízre a virágot és a szívét, "bizonyíték, hogy Tony Starknak van szíve").
Amúgyis nem tok mindegy, hogy a saját mocskában vagy Thanos által pusztul el a Föld.
Thanos első tervében csak a fél bolygó halt volna meg
Persze, mindenki utálni fogja őt, de igaza volt.
Csak a halálba és a mégnagyobb káoszba fog vezetni egy túlnépesedett világ
Semmi értelme nem volt. 20 éven belül ugyan ott lett volna a világ.
Thanos ezzel bele piszkált a természet rendjébe.
Vannak bolygók amiket teljesen kiírtott volna és vannak amiket nem
Rövid távon hasznos
Nem hasznos ez semmilyen szempontból sem.
Az emberiség jelenlétének bolygóra gyakorolt hatásai nagyobb mértékben növekedtek, mint maga a népesség. A jelenlegi gazdasági, társadalmi rendszer a hibás amit használunk. Nem az emberek száma.
A teljes népesség 45 százalékának megfelelő szegényebb 3 milliárd ember a szén-dioxid-kibocsátás alig 7 százalékáért felelős. Míg az alig 7 százalékot kitevő leggazdagabb félmilliárdot terheli a szén-dioxid-termelés fele.
Nem is beszélve arról, hogy miféle társadalmi hatásai lennének ennek a tömeges elhalálozásnak. Tömegszerencsétlenségek, öngyilkosságok, szakember segítségére szoruló gyászoló tömegek. Ágazatok omlanának össze. Még újra felépül az infrastruktúra, a társadalom új erőre kap, az hatalmas befektetés, erőforrásokat tekintve is.
Thanos hangzatos lózungokkal nem a gondolkodó embert fogja meggyőzni. Csak feltüzeli az egyszerű csőcseléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!