Mi a véleményetek Radics Peti új sorozatáról? ( Az Ostobaság határai)
Kedves előző, az megvan hogy ez egy komoly tartalom és a vicc most a háttérben van?
Nem tudom hol érzed erőltetettnek vagy kínosnak azt hogy felhívja az emberek figyelmét a mobilozás káros hátásaira (vezetés, sétálás közben balesetveszélyes).
Kreatív tartalom okos megoldásokkal. Pont hogy Radics Peti "szintet lépett" és nem pedig árnyéka önmagának.
radicspeti Sokan kérdeztétek hogy mizujs az Ostobaság Határai sorozattal, hisz lassan 1 éve került ki a második része.
Okkal feltételezhettétek hogy megfeledkeztem róla, vagy nincs kedvem vele foglalkozni, de ezek közül egyik sem igaz.
Nagyon is fog folytatódni, ugyanis a mai nappal befejeztem az aláfestő zenék írását, ami annyit takar hogy közel másfél órányi hanganyagot komponáltam össze - kb fél év alatt- , ami nagyrészt szimfónikus elemekből áll, tele van elektronikával, ugyanakkor a metál jellemzői is díszítik ezt a monstrumot.
10 epizódosra írtam/terveztem magát a sorozatot, tehát a 3. résztől amit hallasz majd, minden hangjegy tőlem származik.
Bevallom, baromi büszke vagyok erre az egészre és nagyon örülök hogy végre a zenei oldalamat is megmutathatom nektek ilyen formában is.
Izgatott vagyok, mert maga a sorozat is kellően mély és sok-sok mondanivalóm van amiket átakarok nektek adni, ehhez pedig a megfelelő atmoszférát csak a saját hangjegyeimmel tudom megteremteni.
Hamarosan érkezik a következő epizód, addig is.. METÁL!
Na le is tiltották a fake profilt.
Amúgy én is várom ezerrel, DE... tartok tőle hogy azon a két részen kívűl több nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!