Miután film vélemény, aki már látta, ugyanolyan jóra sikerült mint a könyv?
Én csalódtam benne, olvastam a könyveket és szerintem a könyvhöz nem ér fel.
Barátnőm is csalódott de azt mondta hogy aki nem olvasta a könyvet annak nagyon tetszik.
Szerintem a film nem olyan jó, mint a könyves változat. Ugyanis nagyon sok jelenetet elsumákolnak a filmben, holott nagyon fontosak azok a részek (mármint egyesek). Elég sok jelenet nem is úgy van a filmben, mint a könyvben, ami idegesítő (legalábbis szerintem).
Példa:
Film: Jace már az elején is szerepel a filmben
Könyv: Jace-t a könyv végefele találkozhatunk
F.: Stephnek barátnője van és nem pasija
K.: Tristan-t fiúként ismerjük meg
F.: Hardinnak nem kellett sok idő ahhoz, hogy Tessával jóba legyenek
K.: Sokáig (NAGYON!!!) aljasan viselkedik a lánnyal
F.: Landon barátnőjével a filmben nem is találkozunk
K.: Dakota és Tessa nagyon könnyen megbarátkoztak egymással, jó barátnők
F.: Hardin a lakást az egyik professzor által kapja meg. Sőt... Tessát oda bevezeti mondván ott lakhatnának együtt.
K.: Hardin a szeretkezésük után még mindig próbálja rábeszélni Tessát arra, hogy költözzenek össze. A lakást pedig ő találta és Tessa beleegyezésére várt, mert csak úgy gondolta értelmesnek a lakás megvásárolását ha együtt élnének tessával.
F.: Tessának semmi állása nincs, nincs miből fenttartsa magát, az anyagi helyzete 0, azaz 0
K.: Tessa gyakornoki állást kap a Vance kiadónál ami 200 dolláros fizetéssel jár
F.: Tessa nem találkozk a szülőkkel az eskvő előtt
K.: Tessa nagyon jól kijön Hardin édesapjával és az újdonsült feleségével, Karennel
F.: T&H a kollégiumban aludtak legtöbbször illetve a későbbi lakásukban
K.: Tessa elképesztően sokat tartózkodik Hardinéknál (az apjáék házában), szinte be is költözött napokra
F.: A szeretkezés a "saját" lakásukban történik
K.: sajnos a kollégiumi szobában ejtik meg hajnali 4-kor :D
F.: Tess nem vezet autót
K.: Nyilvánvalóan az állása miatt (is) kocsi szükségre szorult, ezért vett is egy Toyota corollát (2010)
F.: Csak Hardinnal folytat szerelmi kapcsolatot a hősnőnk
K.: (KAPASZKODJ MEG!) Zeddel is kavarnak egy darabig(!!!)
És a könyvben tényleg sokáig tépelődnek a tinik az érzéseikkel kapcsolatban.. :O
Tehát Kedves, szerintem jobban jársz ha holnap meglátogatsz egy könyvesboltot vagy esetleg egy könyvtárat! :)
(A könyv ára szerintem nem vészes ahhoz képest, hogy m ilyen jó! 3490 maximum.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!