Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki érdemelné meg a legjobban...

Ki érdemelné meg a legjobban hogy végezzen Thanosszal?

Figyelt kérdés
Ki az a karakter akinek a titán a legtöbbet ártott, akitől a legtöbbet vette el, és ezért a leginkább megérdemelné hogy megbosszulja őt?

2019. ápr. 19. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Spoiler: Tony felveszi a végtelen kesztyűt az összes végtelen kővel: én vagyok vasember és csettint 😁😁😁😁 voala az ellenség elporlad és hát jah, Tony belehal
2019. ápr. 27. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
8as vagyok. Igen, azóta már láttam...szomorú :( Valahogy úgy érzem így utólag, hogy annyira egyértelmű volt, hogy ő fog meghalni és ő teszi meg az utolsó lépést, hogy pont ezért senki nem gondolt rá. Legalábbis én senkit nem hallottam rá tippelni. :( Egy darabig biztos nem tudok megnézni egy filmet sem, amiben Vasember van :(
2019. ápr. 27. 17:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ma néztem meg a filmet és azta.

De amúgy megérdemelte Tony, hogy ő végezzen Thanossal. Ő volt az első a Marvel univerzumban. Szerintem szépen eltervezték a halálát, bár a szívem még mindig darabokra van törve. De ezt megérdemelte Tony és már ahogy Pepper mondta, már ideje pihennie. 💔

2019. ápr. 27. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!