Ki érdemelné meg a legjobban hogy végezzen Thanosszal?
Nebula.
A sok éves kínzás után ez jár neki.
Szerintem Thor mivel "megölte" Lokit és a legjobb barátját Heimdallt és persze a maradék asgardikat is..
De amgy is a végtelen háború végén majdnem megölte csak hát jah..kár hogy nem a fejwt célozta be a vihartörővel..Vagy jólvan,ha nemis a fejét hanem a mellkasába ahogy volt,helyben lekellett volna húzniq róla a kesztyűt a csettintés elött..Az érzelem nagy úr..De kiváncsian várom a folytatást
Én nagyon szeretném, hogy az eredeti 6osból végezzen vele valaki, szerintem ez lenne a méltó lezárás a karaktereikre nézve, és szerintem Thor lesz az. Esetleg együttes erővel valahogy. :)
Nem csak azért tippelek Thorra, mert majdnem sikerült neki, hanem mert őt érzem elég erősnek ra. Mégiscsak egy isten. Nagyon kíváncsi vagyok már rá! :D
Egy bosszúállók filmben egy galaxis őrzői szövetséges fogja legyőzni a gonoszt? Lehetetlen. Nem hiszem hogy egy valaki fogja megölni. Ha egyáltalán megölik.
Szerintem Thornak ártott a legtöbbet bár Nebulának se volt jó sorsa mellette nem fognak neki főszerepet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!