A Game of Thrones 7. évada objektíven rosszabb volt és sokak suerint vannak benne elég butaságok?
Igazából nekem az az évad nem igazán tetszett, és visszamenőleg is kicsit elrontotta számomra...
Nekem amikor ment, akkor az volt az élményem, valahogy hogy ez most egy kisebb közfelháborodást váltott ki és másoknak sem tetszett...
Viszont megnéztem IMDb-n a részenkénti értékeléseket és ez az egyik legpozitívabra értékelt szezon.
Van része amit 100,000+ ember értékelt és 9.8 pontos.
Az eddigi legrosszabb évad tényleg a hetedik. Most órákig lehetne sorolni a hibáit és a logikátlanságokat, nincs is értelme elkezdeni, mert rengeteg kritika van a youtube oldalon is.
Szerintem akiknek nem tetszik, az nem feltétlenül fog fellépni imdb-re és lepontozni a részeket. Ha magamból indulok ki, én általában tépem a hajam a baromságain és utálom azért, ami lett, de nem fogok csak ezért létrehozni egy imdb profilt és lepontozni sorban a részeket. Egyébként sem szeretek pontozni.
A hardcore fanok hamarabb pontozzák fel ezeket, akiknek mindegy a következetesség, a logika, a történet és csak fan service-re vágynak, popcornnal. Ők nyilván többen vannak.
És tulajdonképpen ha nem is tetszik, amit művelnek a sorozat készítői, a sorozatnak így is lehetnek jó pillanatai, akármekkora ökörség is történik. "It makes sense if you don't think about it" (kb. mint egy vallásnál vagy egy blockbuster filmnél)
Szóval akármekkora baromság a 6. évad 9. rész vagy a 7. évad 6. rész, Dorne, Deres, Arya-sztorija, ha kikapcsolod az agyad és lemész hardcore fanba, akkor lehetnek jó pillanatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!