Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem lett rosszabb...

Csak szerintem lett rosszabb a Naruto Sípuden sorozat?

Figyelt kérdés
A sima Naruto nagyon jó vicces, míg a Naruto Sípuden tiszta komoly és egyátalán nem Narutos. 13.résznél tartok. Később milyen lesz?

2018. júl. 13. 18:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon jo !! mindenkeppen nezd vegig mert megeri .. igaz hogy a Naruto Shipuden mar komojabb nem az a gyerekes vicces dolog mint a Naruto ...az elejet ensem nagyon szerettem mert eltert a megszokott naruto sorozattol de aztan kezdtem megerteni es tetszett!
2018. júl. 13. 19:12
 2/24 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg komolyabb, és mélyebb, mint a sima Naruto, de szerintem ettől nem rosszabb. Más. Nekem például jobban tetszett a shippuuden. A nézői is nőttek fel, így az animénak/mangának is velük kellett nőnie.
2018. júl. 13. 19:33
 3/24 anonim ***** válasza:
51%

Mint a legtöbb shounen manga író, a Naruto írója is eljutott oda, hogy kifogyott az ötletekből, és kijátszotta az időugrás kártyát. Eddig legalább volt egy kis személyisége is Narutónak, annak most vége, már csak "az átlagos shounenhős" karakter maradt. Nem lesz jobb, sőt, rosszabb, mind sztori, mind karakterek, mind adaptációs minőség szempontból.

Ha nagyon érdekel, inkább olvasd el a mangát, az legalább nincs agyonhúzva, de ott se várjál csodákat.

2018. júl. 14. 18:34
 4/24 A kérdező kommentje:
Lehet abbahagyom a Sípudent mert annyira komoly meg kicsit se vicces, Naruto egyszerűen nem az igazi. Továbbra is ugy erzem hogy a sima Naruto ezerszer jobb! !!
2018. júl. 14. 18:41
 5/24 anonim ***** válasza:
20%
Igen imadtam a sima narutot ez meg borzalmas! Teljesen mas az egesz igy nem jo!
2018. júl. 15. 19:27
 6/24 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon ajánlom !!!!! Bevallom az eleje (kb.:0-50) rész uncsi de az én besorolásom szerint :0-100 elmegy, 100-200 jó, 200-300 jó, 300-400 nagyon nagyon jó, 400-550 ultra giga mega király, 450-500 állítólag uncsi de én nem tudom mert ott még nem tartok... de hidd el nekem hogy nagyon megéri végig nézni mert ATOM JÓ nekem a kedvenc Animém.!!! De ha tényleg úgy akarod hogy nagyon jó legyen és semmi uncsi ne legyen benne akkor hagyd ki a fillereket (be kell írni ezt: Naruto shippuuden filler list akkor meg tudod hogy melyik filler és azt kihagyod... de tényleg nagyon jó szerintem folytasd!

Ui.: A Naruto Shippuuden-ben is van némi humor

2018. júl. 15. 21:40
 7/24 A kérdező kommentje:
A sima Narutoban van egy rakás filler és azok is nagyon jók. Érdekes..
2018. júl. 15. 22:34
 8/24 anonim ***** válasza:
Tudom csak azért írtam a filleres részt mert azt hittem nem szereted őket... Ja és még azt elfelejtettem írni hogy nekem pont fordítva van mert én meg a sima Narutot nem szeretem és a Shippuuden-t igen :D
2018. júl. 15. 22:43
 9/24 anonim ***** válasza:
Egészen kb a 170. részig pedig jó az is. A többi felejtős.
2018. júl. 16. 10:14
 10/24 anonim ***** válasza:
Szerintem épphogy a 170. résztől jönnek az izgalmak...
2018. júl. 16. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!