Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem lett rosszabb...

Csak szerintem lett rosszabb a Naruto Sípuden sorozat?

Figyelt kérdés
A sima Naruto nagyon jó vicces, míg a Naruto Sípuden tiszta komoly és egyátalán nem Narutos. 13.résznél tartok. Később milyen lesz?

2018. júl. 13. 18:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én a vicces részeket szeretem.
2018. júl. 16. 16:41
 12/24 anonim ***** válasza:

9-es válaszíró bocsi félreértettem

Kérdező: Akkor lehet hogy a Shippuuden tényleg nem neked való mert az inkább izgalmas mint vicces.

2018. júl. 16. 16:47
 13/24 A kérdező kommentje:

Inkább a sima Naruto sorozatot kellet volna folytatniuk.. Ennek a Sipudennek köze sincs a Narutohoz!!! Egy rakás sz.r a sipuden! !örült lehangoló, unalmas.. 15.résznél vagyok mennyit kell még szenvednem hogy normális legyen a sorozat????

Bezzeg a sima Naruto nagyon király az összes része birom a sok vicces részt a fillerek is kirákxak benne jot szoktam nevetni.

2018. júl. 16. 16:52
 14/24 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a shippuuden ezerszer jobb dehát ez stílustól függ.. Ha annyira nem tetszik skippelj át a 170. Részre... bár ott is csak izgalom van... Én nekem se tetszett volna a az eleje ha a barátom nem spoilerezi le ahogy megtudtam mik fognap történni a sorozat közbe úgy rákattam hogy nagyon... ha akarod elmondhatok valamit ami történni fog úgy a 200-300 adik résznél és lehet rákattamsz... írd le hogyha elmondjak valami izgalmasat.
2018. júl. 16. 17:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Épp az a jó benne hogy komoly. Ha 11 éves vagy akkor keress másik animét.
2018. júl. 17. 02:10
 16/24 anonim ***** válasza:

engem ott vesztett el a naruto, hogy kb a negyede-fele filler...

Ha vicces animét akarsz akkor kezdd el a Gintamát. annak az első 2 része "filler" csak.

2018. júl. 17. 09:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért jó mert komoly... annyi dolog kiderül benne amit a sima Narutoban nem tudsz meg!
2018. júl. 17. 18:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szeruntem sokkal jobb és izgalmasabb a shippuuden,mert van miért izgulni és sokkal több minden forog kockán,sokkal komolyabbak a harcok is.
2018. júl. 18. 23:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom kedves kérdező, hogy hány éves vagy, de... Szerintem az egyértelmű, hogy ha az ember megnő, öregedik pár évet, akkor komolyodik is (vagy nem). Na meg ha azt vesszük, akkor az egész történet arra megy ki, hogy Naruto Hokagévá váljon, de mint Hokage, nem lehet annyira felelőtlen, meg együgyü mint amennyire az előző sorozatban volt. Tehát nyilván ha el akarja érni a célját, akkor először komolyodnia kell, hogy a falu is elismerje őt. Egyébként ha rávennéd magad, hogy tovább nézd, rájönnél hogy itt is vannak vicces részek (fillérek közt nagyon sok). Tény, hogy sokkal darkosabb a hangulat, meg komolyabb meg minden, de a story sokkal izgibb, és igen, helyenként vicces is, igazából sokkal jobb (szerintem) mint a sima Naruto. És *SPOILER* a végén a főellenséget, Kaguyát, Naruto szinte legyőzi a Sexy no Jutsu egyik típusával, ami szerintem több mint vicces. :) *SPOILER VÉGE* Ha már eljutottál idáig, itt kár abbahagyni, de te tudod. :) Egyébként meg ott vannak az OVA részek, na azok viccesek. Csak hát van amelyiket nem annyira érdemes úgy megnézni, hogy nem láttad a Shippuuden-t. Szóval csak ajánlani tudom. De ha ezek után sem akarod megnézni, az a te döntésed...
2018. aug. 27. 19:54
 20/24 A kérdező kommentje:
Hihetetlen de Gara megmentése után beindult a sorozat. Illetve rengeteg visszaemlékezős, vicces rész is van, igzgalmak stb. Igazi Narutos. Jelenleg 237.résznél tartok, a fillerek is nagyon jok. Csak igy tovább.
2018. aug. 27. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!