Marvel kapitány Thorral, Vasemberrel vagy Amerika kapitánnyal esélyesebb hogy összejön a Végjátékban?
A trailer arra hajaz, hogy Thor.
Hogy megvalósul-e? Valószínűleg nem. És remélem is, hogy nem.
Thorral a legesélyesebb. De ezt úgy értsd hogy a 0,0000001% esélyesebb mint a 0%.
Ami szinte biztos hogy semmiféle összejövésről szó nem lesz, egy ilyen történetben oda nem illő és felesleges lenne.
Semmi esély rá, hogy összejöjjön bármelyikkel is, de ha elvonatkoztatok ettől, és a három közül kell választani, akkor Thor.
Vasember eleve foglalt, nem is értem mit keres a felsoroltak között. Hogy vele összejön annak az esélye az abszolút nulla.
Amerika kapitány szerintem az ennél egyszerűbb eseteket kedveli, akik pl. nem milliószor erősebbek nála. Valahogy teljesen esélytelennek látom a dolgot.
Kizárásos alapon marad Thor. Ők legalább nagyjából egy szinten mozognak, de amúgy szerintem ez a nagyon vagány stílus nem Thor esete.
Persze ez csak elméleti síkon való gondolkodás volt. Kizárt, hogy bárkivel is összejöjjön, amikor mindenki azzal lesz elfoglalva, hogy mit kezdjenek a Végtelen Háborúban történtekkel, ráadásul benne van a levegőben, hogy nagy eséllyel többen meg is fognak halni.
Thor a legesélyesebb, még előzetes nézése nélkül is. Pepper Tonyval tökéletes :) Steve pedig szerintem meg fog halni, de ha nem ( kérlek ne spoilerezzétek le!) akkor se az ő ízlése Carol. Valahogy nem...
Thorral pedig remélem nem jönnek össze. Fölösleges. Nem kell mindig teli lenni szerelemmel minden filmnek. Tényleg remélem, hogy nem. Mellőzzék a szerelmet. Elég lenne ha az eddigi párosok összejönnének rendesen, elég ennyi. És az eddigi párosok közül Jane és Thor párosán kívül az összes aranyos ;) már ami a komolyabb kapcsolatokat illeti
Most még senkivel nem raknám össze. És az is biztos, hogy a 3 közül egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!