Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Twilightosok nem értem ezeket...

Twilightosok nem értem ezeket a részeket, meg hogy mikor mi jön ki. Elmagyarázzátok gyorsan vagy lassan? :D

Figyelt kérdés

Tudom most megy az Eclipse a mozikban, de mikor lesz magyar szinkronnal megvásárolható? És a Breaking Down-nal mi a helyzet? Angolul kinnt van már?

Ha tudtok linket vagy el is tudjátok küldeni akkor légyszíves írjatok.

Köszii

2010. júl. 4. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:

A new moonra magyar szinkron csak félévre rá lett meg, nem tudom hogy az Eclipsnél mikor tervezik.

A breaking downak pedig még neki sem kezdtek forgatni. Ősztől kezdődik a forgatás és valószinűleg két részt csinálnak és 3D-be lessz :)

2010. júl. 4. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Breaking Dawn nem Down

Tuti két részes lesz. [link]

Itt az is megtalálható mikor lesz kész.

2010. júl. 5. 10:23
 3/7 hell-ikon ***** válasza:

Az, hogy mikor lesz magyar szinkronnal, attól függ, hogy a Summit mikorra talál forgalmazót.

Szerencsés esetben kijöhetne a külföldi megjelenéssel együtt is a magyar DVD, ez általában fél év, balszerencsés esetben 7-8 vagy még több hónap is lehet.

2010. júl. 5. 12:53
 4/7 hell-ikon ***** válasza:

"A new moonra magyar szinkron csak félévre rá lett"

Egy picit több volt az...

Most, az Eclipse bemutató előtt néhány nappal jött ki szinkronosan, holott angol nyelvterületen már áprilisban (ez volt kb. fél év a premiertől) kint volt.

2010. júl. 5. 12:56
 5/7 A kérdező kommentje:

De hogy két részes? Két részre bontják és két részben forgatják le a könyvet?

amúgy köszi és bocs a helyesírási hibáért, 11 óra volt amikor írtam

2010. júl. 5. 12:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. júl. 5. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaja.2 részes lesz. Persze a pénz miatt.

Bár szerintem még így is jobb,mert csomó minden történik a 4ben. Így talán nem dobják össze.

Am pár hónapja a Seth-et játszó színész ezt elkotyogta. de persze akkor a kiadó nagyon az ellenkezőjét mondta...:)

2010. júl. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!