Ki a legerősebb Bosszúálló az alábbi 4 közül? Mi a sorrend?
Thor,Marvel Kapitány,Dr.Strange,Wanda Maximoff
Szerintem:
1.Thor
2.Marvel Kapitány
3.Wanda Maximoff
4.Dr.Strange
Szerintetek?
Az MCU jelentősen legyengítette pár hősét a filmjeikhez. Aki ismeri a képregényeket, annak egyértelmű:
1. Thor
2. Wanda Maximoff
3. Dr. Strange
4. Marvel Kapitány
Thor
Skarlát boszorkány
Marvel kapitány
Dr. Strange
Thor
Wanda
Dr strange
Marvel kapitany
De kerlek hagyjuk mar mkt.. nem annyira nagy szam.. es nem erosebb mint dr strange.
Marvel Kapitány És Wand is végtelen kövektől kapták az erejüket. És mivel még együkük sem használta ki teljesen az erejét ezért nem tudni melyikük az erősebb.
Doctor Strange mágus révén kozmikus enegiákat irányít (magyarán hasonlókat mint a végtelen kövek ereje)
Thor pedig egy félisten, olyan fegyverrel ami a végtelen köveket is képes kiütni. (lehet, hogy csak egy dobás lenne a Kapitány és a Boszi is :D)
1. Carol Danvers
2. Thor Odinson
3. Stephen Strange
4. Tony Stark
5. Bruce Banner
6. Wanda Maximoff
7. Vision
8. Steve Rogers
1. Wanda, igaz, nem láttuk még, hogy milyen ha a teljes erejét használja, de már így elég erősnek néz ki (pl. Wanda elpusztított 1 végtelen követ az egyik kezével amíg vissza tartotta thanost és vele együtt 4 végtelen követ a másik kezével)
2. Marvel kapitány, thor
Nem tudom eldonteni hogy melyik az erősebb. Mindkettő erős, de más módon ezért nem nagyon lehet eldönteni melyik az erősebb
3. Dr strange, ő ugye egy végtelen követ használ, ami nem teljesen az ő ereje, de ha úgy vesszük, akkor persze az időt tudja változtatni, meg minden, de szerintem a másik három bosszúálló erősebb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!