Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorrendben nézzem a...

Milyen sorrendben nézzem a Halálos iramban filmeket?

Figyelt kérdés

Olvastam több féle változatot, de különbözőek voltak, vagy túlságosan régiek (azóta megjelent 2 FF)

Milyen sorrendben nézzem, hogy időrend szerint legyen és teljesen összeálljon a történet?!

2018. dec. 29. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Halálos iramban (2001)

2. Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious (2003) - ez egy kb. 6 perces rövidfilm, mely közvetlenül az első film után játszódik és előzményként szolgál a következőhöz

3. Halálosabb iramban (2003) - ez az egyetlen film a sorozatban, amelyikben nem szerepel Vin Diesel

4. Los Bandoleros (2009) - ez szintén egy rövidfilm, kb. 20 perces, a Halálos iram előzménye

5. Halálos iram (2009)

6. Ötödik sebesség (2011)

7. Halálos iramban 6 (2013)

8. Tokiói hajsza (2006) - ez kapcsolódik a legkevésbé a történethez

9. Halálos iramban 7 (2015)

10. Halálos iramban 8 (2017)

2018. dec. 29. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ilyen válaszra vártam!😃 Szép napot!
2019. jan. 4. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Van benne hiba.Szerintem a halálos iramban 6 után kéne a Tokyo driftet megnézni :) Han még él a 6 ban,a végén mondja is hogy el akar menni tokyóba ahol a végén meghal (neki megy Jason Statham alias Deckard Shaw) szóval 6 után a tokyo drift utána rögtön a 7 amiben megtudod hogy mi lesz.
2019. jan. 20. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!