Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Edward miért nem hallja Bella...

Edward miért nem hallja Bella gondolatait?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem kínzó, Jasper a hangulatát terjeszti át másokra. Szóval pl. amikor Bella feldúlt volt, Jasper elérte, hogy lenyugodjon, ilyesmi.

Az még addig logikus nekem, hogy csak a fizikai dolgokra immunis, szóval nem érez fájdalmat, amikor Jane megpróbálja, viszont Jasper az elméjével hat rá. Azt viszont nem értem, hogy akkor Edwardéra sem szabadna immunisnak lennie, nem? Mármint, az is "elme" dolog...

2010. júl. 4. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, ezen már én is gondolkodtam:) valamelyik könyvben meg van magyarázva, de persze ebbe simán bele lehet kötni... Valami olyasmi van a könyvben, hogy Jasper a hangulatra hat, Jane meg fájdalmat okoz... de végülis mindért az agy felelős:)
2010. júl. 4. 22:01
 13/17 A kérdező kommentje:
bocsi hogy ennyit kérdezek, de mikor még ember bella, akkor miért nem hatnak rá? akinek van képessége (pl Edward...) ők nem hiszem hogy már akkor tudták ezeket csinálni mikor még emberek voltak... remélem érthető:D
2010. júl. 5. 10:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Mert már akkor is megvolt ez a képessége. Az emberekben megvan csak sokkal gyengébben. Volt is a Vorturiban egy olyan vámpír aki ezeket az embereket megtudja találni.hogy vámpírrá válásuk után használni tudják őket.

Alice már ember korában is látott a jövőbe.ezért zárták be elmegyógyintézetbe.

Jasper is nyugtató hatással volt másokra míg ember volt.

Am ezt a Jane Jasper dolgot én sem értem. :)

2010. júl. 5. 10:29
 15/17 anonim ***** válasza:
és mikor vámpírrá válnak akkor a képességek felerősödnek =)
2010. júl. 5. 11:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

ez van a breaking down-ban:

"Az agyam tulajdonképpen... magánterület. De ettől Jasper még befolyásolhatja a hangulatom, és Alice is láthatja a jövőmet."

De ennél jobb magyarázatot azért nem érdemes keresni, mert az író nem a hihetetlen logikájáról és intelligenciájáról ismert, de még csak nem is az írói "tehetségéről" hanem arról, hogy jó a képzelőereje. Nem lehet tőle olyan összetett dolgokat várni mint amit Tolkien megtett pl. a Gyűrűk urában: szóval ha figyelmesen olvassuk a könyvet, nagyon-nagyon sok az ellentmondás. (pl: Rosalie azt mondha Jacobnak a 4. kötetben, hogy százszor annyit ölt már mint ő, meg azt mondják, Bella lesz a "legtisztább" közülük, pedig a 3.ban kiderült hogy Rosalie sosem ivott emberi vért

2010. júl. 7. 18:25
 17/17 anonim ***** válasza:
ui: bella pedig terhesen elég sokat:)
2010. júl. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!