Edward miért nem hallja Bella gondolatait?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 19:13
1/17 anonim válasza:
Mert Bella immunis a vámpírok képességeire. Edward nem hallja a gondolatait, Aro sem,mikor megfogja a kezét, Jane sem tud neki fájdalmat okozni.
2/17 A kérdező kommentje:
Oké erre rájöttem, de miért? és ha átváltozik majd akkor is ez lesz?
2010. júl. 4. 19:19
3/17 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy egy "burkot" tud maga köré vonni, amivel ugyanúgy megvédi magát a képességektől, mintha immunis lenne. bár ezt csak olvastam, szóval nem fix.
4/17 anonim válasza:
Vámpírrá válása után nem mutatkozik azonnal semmilyen különös képessége, de Edward még mindig nem tud a gondolataiban olvasni. Első vadászata során ellen tud állni az emberi vér csábításának, ezért is először azt gondolja önmagáról, hogy hihetetlen önuralma a különleges képessége. Később viszont rájönnek, hogy Bella „pajzs”, védeni tudja az elméjét mások elől, pl.: Jane és Aro képessége sem hat rá, de azok a képességek, amik fizikailag hatnak ki, pl.: Jasperé, vagy Alice-é, nem tudja elhárítani. Későbbi gyakorlás során rájönnek, hogy Bella ki tudja terjeszteni a pajzsát másokra is, és ezzel a tulajdonságával veszélyes, áhított fegyverré válik Aro, a Volturi vezérének szemében. A végén arra is rájönnek, hogy gyakorlás után a pajzsot meg is tudja szüntetni, így Edward olvashat a gondolataiban.
5/17 anonim válasza:
Ha átváltozik, ez a "pajzs" lesz a képessége, hogy továbbra is immunis. Aztán majd egy vámpír segít neki, megtanítja hogy terjessze ki, és akire kiterjeszti az szintén immunis lesz. Meg megtanulja visszavonni és, és így Edward is hallhatja a gondolatait
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)
2010. júl. 4. 19:39
8/17 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy a kis szöszi volturis kínzóképessége miért nem hat rá, ha pl. Jasperé igen. Ugyanaz a kettő, csak az egyik pozitív a másik negatív hatású.
10/17 A kérdező kommentje:
Jaspernek mi a kínzóképessége?
2010. júl. 4. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!