Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Agymenőknek végül is hány...

Montalvo oxnard kérdése:

Az Agymenőknek végül is hány évada van? 11? 12?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 10:51
 1/5 Drazicc ***** válasza:
0%
Egyszer belenéztem abba a műsorba, nagyon durva, hogy ennyi ember nézi. A szereplők egy jól betanult szöveget mondanak jó pénzért, több százezer ember meg nézi, hogy minél több magánál butább embert láthasson, és beveszi h ez igaz. Miközben az igazi buták a nézők,hogy erre fecsérlik drága idejüket meg az áramot...
2019. ápr. 2. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. válaszoló értelmes kommentjét nem értem? :D

Te belenéztél és azt gondoltad valódi tudósok fognak neked színészkedni? Vagy, hogy először lediplomáznak a "buta" színészek, hogy hiteles legyem? :D

Ez a színészek dolga, hogy eljátszanak egy szerepet, vagy ez manapság meglepő dolog? Uramisten de buta vagy (legalábbis a kommented az) :D

Kérdező -> 12 évada van igen és ez lesz az utolsó. (lehet azért mert a színészek rájöttek, hogy ők nem elég okosak eljátszani a szerepeket és elszégyellték magukat) :D

2019. ápr. 2. 11:34
 3/5 Drazicc ***** válasza:
0%
#2 te ezt tudod, és én is ezt tudom, de többször is fülembe jutott a "nézted a tegnapi adást? hát hogy lehetnek ilyen buták az emberek" szöveg, és nagyon sűrűn előfordul.
2019. ápr. 2. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
a jelenleg futó 12-ik évad lesz az utolsó.JimParsons-t idézve "Nem akarok tovább szerepelni az Agymenőkben, úgy érzem, hogy kifáradt a formátum és a 12. évadon túl már nem tudnánk olyan minőségi epizódokat készíteni. Ráadásul bőven középkorúnak számítok már, kiöregedtem abból, hogy szuperhősös és mintás pólókban nevettessem a közönséget. Nagyon sajnálom, hogy vége lesz a szitkomnak, az életem részévé vált, hogy ezekkel az emberekkel együtt dolgoztunk"
2019. ápr. 2. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdemleges válaszokat.
2019. ápr. 3. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!