A Csillag születik filmben Bradley Cooper miért ölte meg magát végül?
Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 16:30
1/9 anonim válasza:
Mert a csaj menedzsere megmondta neki hogy ha nem tud leállni a piával meg a drogokkal akkor inkább ne legyen a csaj közelében mert teljesen hazavágja a karrierjét. Amikor megy a végén a koncertre előtte ugye megint bevesz valamit és gondolom rájön hogy sose fog leállni ezért inkább megöli magát. Nekem ez jött le a sztoriból.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem a karrierjét féltette a pasi. A nő menedzsere csak rávilágította arrra, hogy csak kolonc a nő nyakán, és veszélyezteti a karrierjét, ha újra visszaszokik . Abban egyetértek, hogy rájött arra is, hogy nem tud lemondani végleg az alkoholról, és a drogokról. Jobban szerette a nőt, mint saját magát, és azt szerette volna, hogy a nő tovább folytatja a karrierjét, de nélküle.
3/9 anonim válasza:
Köszi, poéngyilkos. Készültem megnezni...
4/9 anonim válasza:
Minek kattintottal akkor ide te agyoniskolazott
5/9 anonim válasza:
Kösz a spoilert! Rendes tőled. Légy szíves írj le ide 3 filmet amit nem láttál de érdekel, hogy visszaadhassam a kölcsönt.
4-es: nem tudom feltűnt-e hogy a kérdés címe maga a spoiler, így nem kellett hozzá idekattintani, a filmes kategória böngészése is elég volt hozzá. Ilyenkor illene legalább a kérdés legelejére nagy betűkkel kiírni hogy spoiler, vagy úgy megfogalmazni a kérdést hogy "Miért ez történt ebben a filmben/Miért tette ezt ez a karakter" stb.
Komolyan mondom törvénnyel büntetném mások szórakozásának a tönkretételét.
8/9 anonim válasza:
Fájt volna kiírni, hogy spoiler, vagy másképp megfogalmazni a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!