Melyik ez a thriller film?
Én nem láttam, de hallottam már róla, de a film címére nem emlékszem. Ez egy gyilkosságos thriller film. Arról szól, hogy van egy család akiknek autóbalesetük lesz, de túlélik. És elrabolják az anyát meg a lányait/lányát. De ők megpróbálnak elmenekülni a gyilkosok elől és az egész film alatt ilyen macska egér játék van. A vége nemtudom mi talán végül megölik őket vagy nemtudom. Mondom nem láttam a filmet, de hallottam róla valahol csak a címére nem emlékszem már.
Meg mintha az is lenne a filmben, hogy az apa is keresi a családját, de nemtudom, hogy vele végül mi lesz.
Ez nem egy régi film, pár éve jöhetett ki. Talán valahol 2014 és 18 között jelenhetett meg valamikor.
A borítójára emlékszem. Egy meztelen lepedővel levedett női holtest van rajta. Van akinek ismerős?
Áh akkor jó. Ha aztmondod jó film, akkor megnézem én is.
Mert utálok úgy megnézni filmeket, hogy csalódnom kell. De ha szerinted jó akkor én is mepróbálkozom vele. Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!