Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fűrész egy, mint elgondolkodta...

Fűrész egy, mint elgondolkodtató film?

Figyelt kérdés

Én láttam a Fűrész 1-et. Semmi gondolatot nem ébresztett bennem. Szekvenciálisan jöttek a képek, egyszerű volt befogadni. Semmilyen utólagos gondolat nem ragad meg belőle.

De nem vagyunk egyformák.

Kíváncsi vagyok, hogy milyen gondolatokat váltott ki másokból.

A kérdéset a https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_.. #7 es válasza váltotta ki.

2019. márc. 17. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem elgondolkodtató. El akarod dobni az életed, de mikor más akarja elvenni akkor harcolsz érte. Furcsa az ember. Egyébként nem is tudom pontosan melyik az első része mindet láttam, nekem ez jött le belőle.
2019. márc. 17. 21:39
 2/4 anonim válasza:
100%
Miért van az, hogy az emberek akkor értékelik igazán az életüket mikor az igazán veszélyben van? El is hangzik valamelyik részben és itt a lényeg.
2019. márc. 20. 03:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát az ételtösztön és az életkedv ellentétének jelensége a mondanivaló.
2019. márc. 21. 06:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem főleg az, hogy nem becsülöd az életet. És itt nem csak a saját életedről van szó, hanem másokéról is. Az első filmben talán csak a kövér rendőr akart öngyilkos lenni. A többiek másért kerültek oda. Talán még Amanda sorolható ide, ő drogfüggő volt és így károsította magát.
2021. dec. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!