Jó sorozatokat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Lehet fantasy, de nem horror. Kisebb szerelmes szál is lehet benne. Olyasmit keresek mint az Avatár - Aang legendája/utolsó léghajlító. Az nagyon tetszett, most fejeztem be. A Korra legendáját már láttam (sajnos előbb mint Aang legendáját). Szóval hasonló időkben, amikor még nincs áram meg ilyesmi, és valamennyi fantasztikus elem legyen benne, de nem muszáj. Hiába keresek, nem találok olyat, ami nekem tetszik. Nézem az ilyen animéket, de egy sincs, ami megfogott (pl: Naruto vagy ilyesmi) mivel a leírásuk alapján nem az én ízlésem. Ha viszont tudtok nagyon jó animéket, amik régebben játszódnak, és idomítanak bennük vagy varázsolnak, vagy valami fantasztikus dolgot csinálnak, de ha nem az sem baj. Jól megmondtam. Na mindegy.2019. márc. 29. 20:08
1/1 Soleil válasza:
Ha anime és egy kis varázslat, akkor talán a Full metal alchemist. Az alkímia szerintem belefér a varázslás kategóriába. Bár nem rövid sorozat, de nagy kultusza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!