A visszatérők, The 100 6. évad előzetesét ki látta? Mit szóltok hozzá?
Az hogy lehetséges? Premiere 30.-án van 😀
Viszont igen fent van, most néztem, de nemtudom megnézni. Nyomkodok az első részre és semmit nem dob ki :/
Ejjha, én még nem írtam erre a kérdésre.
Nos, én hatalmas rajongója vagyok a sorozatnak (ez motivált arra, hogy elkezdjek videókat vágni, ha vkit érdekel Letavia a csatornám neve)
A 7.évadtól ezeket várom:
* Lexa emlék/visszatérés
* Octavia+Diyoza kapcsolata egy kicsit legyen jobban kibontva, mert a 6.évadban bírtam őket, és a trailer alapján fogunk is kapni jó pár részt rólul
* A Prequel epizód legyen elég jó ahhoz, hogy izgatottan várjam az egész előzménysorozatot
* Eddig nem szerettem Bellarkeot, de mostmár nem leszek mérges, ha megtörténik. (egy kicsit csalódott csak, mert túl kiszámítható szerintem)
* Nem akarok új Love interestet egyik fő karakternek sem. Nem lenne elég 1 évad a kapcsolatuk bemutatására. Vagy válasszanak olyanok közül, akiket már ismerünk, vagy senkit.
* Sok sok visszaemlékezés régi karakterekről, pár vissza is jöhetne (nem feltámadásra gondolok,az nem lenne valószínű, hanem olyasmire mint amit Montyval csináltak és Clarke apukájával + Beccaval.)
* Picasso cuki kutyus boldog legyen
* Olyan vége legyen a sorozatnak, ami váratlan, és nem szörnyű.
* Ne legyen túl sok Star Warsos rész (kicsit kezd elegem lenni az ilyen részletekből, jobban szeretek mélyebb dolgokat látni)
* Kérjen mindenki bocsánatot Clarketól
* Valaki haljon meg (a dráma kedvéért)
Én nagyon nagy Bellarke drukker vagyok, de mivel egy évad van vissza és Bellamy kapcsolatban van, ráadásul jelenleg jobban érdekli (az előzetes alapján), hogy hol van Octavia… nem látok rá sok esélyt. Pedig a könyvben is nagyon szerettem őket együtt és az első rész óta szurkolok nekik😁
Én is szeretnék látni visszaemlékezéseket a régebbi karakterekről, elsősorban Lexáról vagy Finnről.
Nagyon tetszik, hogy pont 100 résszel fog zárulni a sorozat, de egyben el is szomorít, hogy csak 100 rész😅
Én a végétől csak egy rendes befejezést várok. Még ha a kedvenceim közül meg is hal valaki, abba is beletörődök, csak ne maradjanak elvarratlan szálak és méltó legyen a sorozathoz💯
Bellamy biztos nem halott, nem tudták volna le a halálát ennyivel.
Talán a gyász miatt ha Clarke meglatja majd őt rajon h szereti stb. habár én ezt nem akarom xd
(#17es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!