A visszatérők, The 100 6. évad előzetesét ki látta? Mit szóltok hozzá?
Igen az király lenne ha Clarke és Bellamy össze jönnének.
Nekem az nem tetszik, hogy a történetszál át megy valamiféle természetfeletti témába. De majd látjuk, remélem pozitívan csalódok a 6.részben.
Igaz, ettől én is kicsit tartok, hogy elrontják ezzel a természetfeletti szállal, de remélem, hogy a rendezők jól megoldották😅
Bellarkekal kapcsolatban csak az tartja bennem a lelket, hogy a könyvben, ami alapján készült, együtt vannak.
Ravenön én is nagyon meglepődtem, de Clarke sokaknál negativ szerplő lett. Az egyik hivatalos oldalukat nézegettem és az egyik promóció alatt valami olyasmi volt a top comment, hogy ez az évad akkor lesz nagyon jó, ha Clarke az első öt percben meghal..
#4 vagyok
Clarke ne haljon meg! Első két évadban kedvencem volt, és most is szeretem. De nagyon mérges lennék ha meghalna. Amúgy engem Madi idegesít
Én #1,2,5 vagyok😂
Madi engem is irritál. Nagyon cuki a történetük Clarkekal megminden, de Clare képes lett volna hagyni Bellamyt meghallni, mert Madit mentette. Pont a Bellamyt. Ahh😂
Octavia szerintem egy nagyon erős karakter már az 1. évad óta. Mielőtt debütált az 5. évad, azt nyilatkozta, hogy nagyon meg fogjuk utálni a karakterét. Remélem az új évadban azért pozitívabb szerepe lesz😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!