Én vagyok az egyetlen, aki örülne, ha Vasember meghalna?
Számomra ez nem öröm kérdése, hanem hogy ha meghal, akkor annak van-e funkciója a személyiségfejlődése és a többi karakter története szempontjából. Én kedvelem Tonyt, vicces, egyedi és királyul összerakott szereplő, de simán el tudnám fogadni ha meghalna, feltéve ha ezt a nagyobb jó érdekében tenné.
Amúgy nagyobb az esélye hogy Steve fog meghalni.
Amerika kapitány tudott, hogy meghal a színész is bejelentette, hogy lejárt a szerződése, mindamellett a karaktere rohadt unalmas lett (eleve sem volt valami nagy szám).
A vasemberről is beszélték, hogy meghal, mivel a színész már kiöregedik a szerepből. (szóbeszéd).
Vasember kb 99%, hogy meghal (szerintem).
Előző válaszoló: Az, hogy valaki már nem fogja többé alakítani a karaktert, az nem egyenlő azzal, hogy maga a karakter meghal. Kiszállhat úgy is, hogy a karakter éli tovább az életét, de a következő filmekben már nem fogjuk látni, ennyi.
Egyébként én nem örülnék Vasember halálának, de mint írtam, szerintem be fog következni. Amerika kapitány szerintem túléli, annak ellenére, hogy a színész kiszáll. Hulkra és Thorra vagyok kíváncsi, hogy életben maradnak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!