Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek lesz valamikor...

Szerintetek lesz valamikor magyar szinkronja a Fuller House-nak?

Figyelt kérdés
Most angolul nézem, de jó lenne ha csinálnának hozzá magyar szinkront. Neten már rákerestem, hogy várható e rá magyar szinkron (tekintve, hogy már 3 éve, hogy elkészült a sorozat [ami amúgy a Bír-lak (Full house) folytatása)], de nem találtam semmit. Ezért teszem fel itt a kérdést, hogy tud e valaki valamit arról, hogy várható e valamikor magyar szinkron a Fuller house-ra, vagy sosem csinálnak rá szinkront?

#bír #Bír-lak #Fuller house
2019. márc. 27. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Netflix sorozatról van szó, ergo a Netflixen múlik, hogy kap-e szinkront vagy nem.

De nem sok esély van rá. (A nullához közelít, sokkal jobb nézőszámokat hozó sorozatok is vannak). Sajnos.

2019. márc. 27. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Ezt sajnálattal hallom, mert tekintve, hogy (mint a kérdésben is írtam) a hazánkban is hatalmas sikernek örvendő Bír-lak (Full house) folytatása, ami alapján azért eddig mertem reménykedni benne, hogy erre is csinálnak majd szinkront, mert azért gyanítom a Bír-lak rajongók nagyja a Fuller house-t is szereti. Nekem is nagyon tetszik, még úgy is hogy nem értek belőle mindent. De az 1. évad legalább feliratosan fenn van indavideón. Legalább feliratot csinálhatnának a másik két évadra is. Mert az a baj, hogy a 2., 3. évadra már felirat sincs.

2019. ápr. 2. 10:53
 3/5 Cseszter2008 válasza:
Egyébként hol lehet megtalálni az első évadot magyar felirattal?
2021. nov. 20. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Mint a kommented előtt írtam, kedves Cseszter, az Indavideo-n fenn van. De én egész pontosan a Sorozatbarát-on nézem, ott elérhető mindegyik éved, többek között Indavideo-s linkkel, de csak az 1. évad feliratos, a többi teljesen angol... legalábbis, mikor egutóbb néztem kb 2 éve, akkor még így volt.
2021. nov. 22. 10:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Helyesbítemék... ba**ki... eltűntek a linkek sorozatbarátról, konkrétan egyik epizódhoz sincs link és indavideón is csak pár rész van fenn... mi a f***om történt?!
2021. nov. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!