Érdemes megnéznem ezt a sorozatot?
A sorozat a 13 reasons why lenne. Azt tudni kell hogy szeretek az ongyilkosságról beszélni és a gyilkossagról is, mert érdekesnek tartom.
Most jön képbe az, hogy nem nagyon szeretem nézni azt, amikor valakit szeretek (legyen ő most Hannah) és ő meghal. És mivel a sorozat bemutatója Hannah okait az öngyilkosságra így azt merem feltételezni, hogy meg fogom szeretni.
Az a kérdésem, hogy érdemes megnézni vagy nem?
Azért tartok tőle mert sokan azt írják hogy depressziós leszel tőle és hát nekem az most nem jönne jól:')
16/l
Na én is így vagyok vele.
Hogy hülyeség.
Később mikor megtalálták a "miért ne" listát, 11 okot felsorolt.
B@szki, ha eszembe jutna az öngyilkosság és találnék egyetlenegy okot arra, hogy miért ne tegyem, akkor qrvára abba kapaszkodnék, ennek meg 11 is volt.
Ott volt két szülője is, van, akinek egy sincs.
Ott volt két barátja is, valakinek egy sincs.
A másik meg, ha a tanácsadó nem foglalkozott vele, mi a tökömért nem fordult a szüleihez???
Oké, látszott, hogy az üzlettel vannak elfoglalva és nem vették észre, hogy depressziós, DE ha odamegy hozzájuk azzal, hogy anya, apa, megerőszakoltak, 1000000% hogy figyeltek volna rá, tették volna valamit.
De elmondhatta volna a két srácnak is, akik szintén törődtek vele.
Szóval rohadtul nem tett meg mindent, nem mondhatja senki, hogy ő aztán a legvégső elkeseredésében ölte meg magát, mert mindenhonnan fájdalmat kapott, mert igenis lett volna kikbe kapaszkodnia, de ő már eldöntötte, hogy megöli magát és ezáltal hívja fel magára a figyelmet, akkor is, ha ő már nem tud utólag kárörvendeni.
Nekem csak egy kutyám volt a legrosszabb időszakomban, amikor mindent elveszítettem, 18 voltam, nem volt egyetlen barátom se, kimaradtam a suliból, az utolsó rokonomat gyászoltam, hosszú ideig a sötét szobába bezárkózva, sírva, napokat átaludva szenvedtem, de a kutyám is elegendő volt, hogy bennem tartsa a lelkemet.
A két erőszakolós sztorin kívül meg minden más velem is megtörtént a suliban anno, meg még több hasonló eset is.
Szar volt, szenvedtem miattuk, ezért nem voltak barátaim sem, a tanárok nem foglalkoztak a diákokkal, iskolapszihológus ugyanezt mondta, lépj túl rajta.
És nem én vagyok az egyetlen, sokan vannak, akiket bántanak, fenyegetnek, megszégyenítenek, lenéznek a suliban, kb bármi okot találnak rá, hogy ártsanak másoknak, a kölykök kegyetlenek, a kamaszkori hangulatingadozás veszélyes.
Van, akinek több sikere van, van, aki le van taposva a sárga földig.
De mindig van valaki, akire számíthatsz, aki ott van minden szarban veled, akire támaszkodhatsz a legnagyobb kínodban.
Arra kell koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!