Megérné megnéznem a többi Yu-Gi-Oh sorozatot is? Vannak olyan jók, mint amikor még Yugi benne volt?
Figyelt kérdés
Régebben Number 1# Yu-Gi-Oh voltam. Megnéztem az összes Yu-Gi-Oh-s sorozatot/filmet, amiben Yami Yugi benne volt, aztán végül is elfogytak... Sosem vitt rá a lélek, hogy belenézzek az újakba, mert abban már nincs benne a kedvencem. Szerintem Yami Yugi nélkül nem lehet teljes az anime és rossz érzés fog el, ha rá gondolok.
(Régebben bele néztem a GX-be, és forgott a gyomrom, a kedvenc karakterem hiányától, és gyatra pótlásától.)
Persze, az is lehet, hogy csak elfogult vagyok vagy hasonló... :(
Megérné elkezdeni a GX-et? Ha tetszett a régi, az is fog?
2013. ápr. 7. 16:44
1/1 anonim válasza:
Ha szereted a játékot megéri . Pl a Gx elején Yugi mint világbajnok azt hiszem feltűnik pár jelenetre . Az 5D lehet nem tetszene , ott egy Badass főszereplő van és a játék is nagyon más . A Zexal meg lehet tetszene , aminek most megy a 2.évada mert ott Yuma nagyon hasonló Yugihoz . Sőt van egy haverja aki olyan mint Yuginak a fáraó lélek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!