Mi a véleményetek a Végtelen Szerelem című sorozatról?
Ki a kedvencetek?
Mit gondoltok a végéről?
Nagyon tetszett, de a végén még máig nem tudtam túltenni magam...:D
Az első évad jobb volt szerintem (legalábbis az én ízlésemnek) mert az tényleg arról szólt, hogy Nihan és Kemal nyomoznak és együtt akarnak lenni, a második meg kicsit átcsapott erőszakosba, meghalnak szereplők stb és én ezt nem bírom:( a végéről meg ne is beszéljünk...
Imádtam!A sorozat által szerettem meg a török kultúrát,zenét stb. A vége megható... sírtam,nem túl jó a befejezés.
Kemal volt a kedvencem és Nihannak a nénje (nem jut eszembe a neve) :D
SPOILER
Az első éves izgalmas, de a második... Szerintem felesleges volt Ozan halála, nem lendített semmit a történeten. A második évad még csak arról szólt, hogy a főbb szereplők meghalnak. Az utolsó rész szokásosan össze lett kapkodva. Kemal halálával értelmetlen lett az egész.
A kedvenc szereplők Leyla volt és a zsebkendőt kislány... (Aki szerencsére benne van az utolsó rész végén) :))
Én is ilyen szerelemre vágyok.Bár mit megadnák azért ,hogy valaki ugy szeresen és én is úgy szeresem őt mint Nihan és Kemal egymást.
Szerintem gyönyörű bárcsak a való életbe is lenne ilyen.
Számomra egy ilyen szerelem maga lenne a lottó ötös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!