Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Szerelembe...

Mi a véleményetek a Szerelemben háborúban cimü török sorozatrol? Illetve hogy megéri e rászánni az idöt hogy az ember végig nézze?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem jó kis sorozat.. de nem érdemes elkezdeni, mert csak az első két része van meg magyarul, a többi csak youtube-n található meg, de ott nem magyar, és még csak felirat sincs hozzá
2016. júl. 1. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem most megy Dunán.

Csak úgy, hogy az mber ül és nézi, nem érdemes. Ha más mit csinálni közben, akkor nem rossz.

Nagyon valószínűtlen. Túl szépek a szereplők, mindenki.

A ruhák nem tudom, hogy jók-e a korra, de lehet, hogy ott ilyeneket hordtak akkoriban. De szép színesek, ötletesen szabottak.

A főszereplő ürge a végén agy csinos férfit fog találni magának; akar valaki fogadni? Pedig most kérte meg egy szende fiatal lány kezét az ijesztő anyukától.

Néha nem hiszem el, hogy mit nézek, csak úgy fózés közben.

2016. júl. 22. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!