Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az utóbbi 5 évben találkozott...

Az utóbbi 5 évben találkozott valaki jó akciófilmmel vagy sorozattal (2013-2018-ig bezárólag) minden jöhet (írtam pár jellemzőt)?

Figyelt kérdés
Amire tényleg nem lehet azt mondani, hogy emberi története van, jó, kellemes a forgatókönyv, hozzáértő kezekből származik, van mondanivalója és üzenete is szóval kultúrált embernek való, hű a sztori, jól átgondolt és izgalmas. Az sem baj, ha egyszerű, hogyha egyszer működik az a bevált recept több alkalomra is. Köszönöm!
2019. márc. 19. 18:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Aki olvassa; esetleg sci-fit is írhattok, bár az nagyon ritka szerintem.
2019. márc. 19. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok kinek mi mennyire rendelkezik mély mondanivalóval vagy mennyire élvezhető, de az biztos hogy a John Wick 1-2. (2014, 2017) megreformálta az akciófilmek műfaját, valamint a Védelmező (2014) is elég jó és kissé rendhagyó akciófilm volt, ahogyan a Jack Reacher első része is ütött (az is 2014 környéki ha jól emlékszem). Ezeknek mindenképpen javaslom adni egy esélyt.
2019. márc. 19. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek például mind pont 5 éve jöttek. Most nincs kedven nekifeszülni az IMDB-nek és végig nézni az éveket, de biztos vagyok benne, hogy legalább ennyi mindegyikben volt, ha nem töb.

Kingsman: Secret Service

Captain America: Winter Soldier

John Wick

Dawn of the Planet of the Apes

2019. márc. 19. 21:24
 4/5 TR75 ***** válasza:

Marvel's The Punisher.

Akciós is, érthetőek a motivációk, nem tűnik olcsónak.

2019. márc. 19. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi ezek jók. Ezeknek én is akaro kadni egy esélyt, cak nem jutottak eszembe. Esetleg ha vannak még ilyenek azt szívesem venném, az sem baj, ha B kategóriás, ha egyszer jó.
2019. márc. 20. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!