Szerintetek melyik DC illetve Marvel hős ruhája lett nagyon eltalálva a filmekben/sorozatokban? Vagy melyikek lettek nagyon bénák? Színészt és évszámot is írjatok légyszíves. Egy példa: JÓ: Superman Henry Cavill 2013
A legtöbbet nagyon jól összehozták.
Amik a legjobban sikerültek az MCU-ba az Dr. Strange, Vasember és Amerika Kapitány.
(+1 pont a Marvelnak amiért Sólyom és Sólyomszem ruháját jelentősen megváltoztatták a képregényekhez képest.)
Melyek sikerültek rosszul? Őszintén szólva az egész Inhumans ki akarom törölni az emlékezetemből, még a ruhákat is. Rhino A csodálatos Pókemberből. 2003-as Venom, Galactus a Fantasztikus Négyes és az Ezüst utazóból. Jelenleg ennyi jutott eszembe, de biztos tudnék még írni.
A DC filmekben még nem vagyok annyira elmerülve, hogy véleményt mondjak. (Tekintve, hogy a 2016-os Öngyilkos Osztagtól kiborultam.)
De Wonder Woman ruhája összejött, illetve nem hittem volna, hogy képesek lesznek a képregényes Aquaman ruhát úgy adaptálni filmbe, hogy ne kapjak röhögőgörcsöt. De azt is összehozták, nem hittem volna, hogy Aquaman lehet menő.
Marvel
Amik tetszenek...
Doctor Strange (Benedict Cumberbatch, 2016)
Thor (Chris Hemsworth, 2011-től)
Loki (Tom Hiddleston 2011-től, habár szerintem nagyon pocsék szerelése volt a Ragnarökben)
Lady Sif (Jaimie Alexander 2011-től)
Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen 2015-től)
Sólyomszem (Jeremy Renner 2012-től)
Vasember (2008-tól)
Tél Katonája (2014-től)
Higanyszál (Peter Evans, 2014-től)
Amik nem tetszenek...
Az egész Inhumans.
DC
Amik tetszenek...
Constantine (Matt Ryan, 2014-től)
Fehér Kanári (Caity Lotz, 2012-től
Speedy (Willa Holland, 2012-től)
Supergirl (Melissa Benoist 2015-től)
Gotham-ből minden karakter nagyon jó lett.
Aquaman (Jason Momoa 2017-től)
Amik nem tetszenek...
Fekete Kanári (Katie Cassidy, 2012-től)
Amerika kapitány a tél katonája 2014,lopakodó egyenruha a shieldtől.A bosszúállók végjáték előzetesében is az van rajta,szóval sokak szerint az a legjobb az összes kapitány egyenruha közül.
Vasember páncélja a végtelen háborúban 2018 (nanotechnológia)
Thor 2011 ben a ruhája elég menő,modern.
Thor sötét világ 2014 a ruhája valahogy mintha régiesebb lenne min az első részben.
Loki a bosszúállókban (2012) azzal a sisakkal menő,vissont a Thor sötét világban ronda egyenruha..
Jöhetnek még válaszok.
Az eddigieket köszönöm :)
Nekem ezek kifejezetten tetszettek a Marvelből: T'chaka féle páncél(fekete párduc), nagyon tetszett, szerintem jobb mint az összes többi a filmben. Vasember páncél(végtelen háború). Amerika kapitány(kivéve a bosszúállók1-ből). Thor(végtelen háború) Thanos(galaxis őrzői( :( )) Fekete özvegy(AK:tél katonája😍) Magneto(Michael Fassbender)
És akiktől többet várok/vártam: Scarlet witch, Cyclops, QuickSilver, Apokalipszis.
DC-ből pedig: Ahogyan te is írtad, Superman 2013, Flash(igazság ligaja), Wonder Woman😍, Mera 😍 Aquaman, Shazam, Deathstroke több így nem jut eszembe. Akiktől többet várok: Green Lantern(majd), BATMAN(nem igaz, hogy legalább egy Arkham origins féle Batman ruhát nem tudnak megcsinalni istenem...). Nagyjából ennyi, akiket nem említettem azok nagyjából rendben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!