Melyik a legtaktikusabb szuperhős, és melyik filmet ajánlanátok tőle?
Valahogy eddig kimaradt az életemből a DC és a Marvel, ezért szerettem volna változtatni rajta. Amiket ez alatt a rövid idő alatt láttam filmeket, ott nem az ésszel győzedelmeskedtek, hanem a nyers erővel/az emberfeletti képességeik nagyságával, ezeken pedig így nagyon unatkoztam. ( Flash volt ilyen például, Superman, A Fekete Párduc, a Wonder Woman...)
Úgyhogy feldobom a kérdést, van olyan szuperhős, aki ésszel játszik és a logikájával, a tervezőkészségével kerekedik felül, vagy mindenki ilyen "többet erővel, mint aggyal" típus? :P
Köszönöm a válaszokat!
#6 - És senki sincs, aki ésszel játszik? :( Csak mindenki vagdalkozik agyatlanul a maga adottságával, ameddig fizikailag bírja? Ez olyan... hervasztó az ilyen filmek népszerűségének a tekintetében ><
Dc-s filmekből talán csak az acélember és a Sötét lovag- Batman trilógia az ami igazán jó (utóbbi az amit keresel mellesleg) De itt ki is merül a DC nézhető filmjeinek listája főleg az újjak kegyetlen rosszak.
A Marvelnél több jobb film van de ott is vannak szar alkotások. Mint pl.: a Fekete párduc, ami jó film lehetett volna de szar lett. vagy az új pókember az is szar lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!