Melyik film lehet?
Regen láttam egy filmet és nagyon szerettem erre emlékszem és még szeretném nézni mégegyszer de a címet nem tudom....
Ezekre emlekszem:
Több részes volt , regi film 4-6 gyerek szerepelt benne de már mind felnőttek akkor olyan 11 évesek lehettek
Két lány testvér volt és egy fiú és egy lány is
3 lány volt 2 szőke 1 barna hajú
Egyszer elmentek vásárolni a falu végén a kisboltban és mindig mikor elindultak haza akkor jutott eszükbe hogy valamit elfelejtettek és kosarban vitték haza a dolgokat
Egyszer az egyik fiú egy cipeszhez elvitte anyja cipőjét de nagyon sokáig javította
A cipész el volt egy kutyája akitől féltek a gyerekek
Volt egy ilyen kis "szigetuk" ahová jarkaltsk és egyszer azt hiszem a cipész is kergette oda őket
Volt olyan rész is ahol dolgoztak a vetemenyesben
A gyerekek közül legalább 1 "pár" volt akik szerelmesek voltak
Úgy lett vége a film utolsó részének hogy a gyerekek iskolába mentem és vége lett a nyári szunetnek.
Tudom nem emlékszem sok mindenre de kérlek aki tud segítsen nagyon szeretném újra megnézni a filmet😉😁
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!