Ki szerintetek a legjobb sith a Star Warsban?
*belevehetitek
Ja meg Savage Opresst is.
Hát Vader élete van legjobban bemutatva, meg úgy összességében ő a legbadassebb karakter. Szóval ő :D
Sidius is elég menő, mondjuk szerepelhetett volna többet is.
Tyranus is kaphatott volna pár plusz akció jelenetet.
Maul karakterével nem tudom mit kezdenek/kezdtek volna, az eddigi szereplései érdektelenek.
Snoke Eléggé felejthető, Kylo meg még viccnek is rossz.
Ventressnek örülnék ha bekerülne/bekerült volna valamelyik filmbe. Ő nagy kedvencem. :)
Ha úgy tényleg eltekintünk mindentől nekem Maul lenne a kedvencem, lett volna potenciál a karakterében a filmekben is bőven.
Na meg ha belegondolunk, lényegében róla lehet elmondani, hogy igazából " csak " egy sith harcos volt, nem politizált, ármánykodott, szimplán csak a legerősebb sith akart lenni.
Muszááj kánont? :/
Egyértelműen Vader van a legjobban kidolgozva, meg Sheev, de nekem soha nem volt szimpatikus egyikőjük sem, Maul kinézete adja nekem de nem nagyon van igazán kidolgozott története csak képregények formájában amiknek a nagy része nem is kánon. (eltekintve a rebelstől meg a CW-től)
Grievoust mondanám (tudom hogy nem sith de benne van a leírásban hogy őt is hozzávehetem), viszont őt is a 2003-as CW miatt szeretem leginkább, ami szintén nem kánon.
Túl nehéz így :/
Azért hiába kérted, tekintsd offnak de csak írok legendákból is, Exar Kun és Vitiate/Valkorion a 2 kedvencem (Revan az all-time, de őt inkább jedinek nevezzük)
A legnagyobb ultimate badass az darth bane.
És végülis idefér mert a sorozatban gagyi módon benne volt mint tini ninja főgonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!