Szerintetek melyik Amerikai Pite rész a legjobb? Vagy tudtok mosnani hasonló filmeket?
Nagyon szeretem az Amerikai Pitét, de már o
AG összes részt láttam kB 8x. Tudtok mondani hasonló filmeket?
Német pite
Torrente filmek
Borat
COOL túra
Kalandférgek
Hangyák a gatyában
Vadkanok
Superbad
Buliszerviz
Bővér szálló
A Forró rágógumi is ilyen, nem?!
Nem láttam őket, csak régen egy-két jelenetet. Ha jól tudom hasonló, mint az Amerikai pite és sok része van.
Első és a 8.
Forró rágógumi am szintén ilyen sőt, amikor azok készültek még sokkal szabadabb volt a filmes ipar, sokkal nyíltabb filmek.
Hogy melyik a legjobb pite film?
Nos ez egy nehéz kérdés főleg mert gyerekkorom meghatározó filmjei ezek. Nyilván a produkció széria ebben nincs benne (4-7), hisz az nem Amerikai Pite. Akinek ott kezdődik az Amerikai Pite pl azokat én tiszta szívemből sajnálom.
Az első azért tökéletes mert.. Mert egyrészt gyönyörűen adja vissza azt a kort (90-es évek vége), egy kis erotikával, szerethető karakterekkel, jó zenékkel bla bla. A 2. részen viszont érezhető hogy az már 2000-es évek eleje. És az meg azt adja vissza gyönyörűen. Ott talán több a poén, és kevesebb ez erotika de ez nem gond sőt szerintem így volt jó. A 3. pedig hmm. Talán ott éreztem egy minimális de tényleg minimális visszaesést. Tény hogy az lett a legperverzebb és legopcénebb pite a 3 közül de valahogy hiányoztak dolgok. A találkozó meg méltó gyönyörű lezárás. Bele lehetne ezekbe a filmekben kötni de nincs értelme úgygondolom. Engem ugyanis gyönyörű nosztalgikus emlékek kötnek ezekhez a filmekhez. A kérdés másik felére válaszolva pedig talán a Cool Túra 1.része amit tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!