Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek érdemes elkezdeni...

Szerintetek érdemes elkezdeni a Narutot vagy a One piece nevű animét elkezdeni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat hallotam már mindkettő animéről. Nem tudom hogy elkezdjem-e vagy ne. Ősszintén a One piecet én csak azért nem akarom elkezdeni mert rohadt sok része van😕 Szerintetem elkezdjem vagy ne???
2019. márc. 9. 00:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
A Narutot ajánlanám, mert a One Piece animéjének tempója az utóbbi kb 5 évben nagyon belassult, így amíg maga az anime tart szerintem nem érdemes belekezdeni.
2019. márc. 9. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem érdemes elkezdeni egyiket sem. A One Piece csak simán túlnyújtott battle shounen. Túlnyújtott alatt pedig nem azt értem, hogy már több mint 800 részes, hanem maguk az epizódok vannak kinyújtva, hogy azt a kevés cselekményt, ami egy mangafejezetben van, kinyújtsák a tévés idősávjuk hosszára. Emiatt elviselhetetlen lassan halad a cselekményt és borzasztóan túlhangsúlyozank mindent.

◘ Ha érdekel a One Piece, inkább olvasd a mangát! ◘

Ami a Narutót illeti, az ugyanaz, csak annak ezen felül még a fele filler. Túlzás nélkül. És nem a jobb fajtából való.

2019. márc. 9. 18:50
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha szereted a shonent, ajánlom a Hunterxhunter-t és a Fullmetal Alchemist:Brotherhood-ot. Mind a kettő kiemelkedően jó a műfajban!
2019. márc. 9. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Ha érzel egy szabad hónapot az életedben amikor napi 10 órán át bírod nézni akkor igen. Én a Naruto-t láttam, de akkor követtem amikor jött, nem bánok rajta semmit, de a One Piece, nem érdekel milyen jó, nincs az az isten hogy belekezdjek egy 800 részes animébe mostanában.
2019. márc. 9. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
Mind a 2-ből láttam az összes eddig elérhető részt, még így is hogy a One Piecenek nincs vége így is jobban tetszik, sokkal!
2019. márc. 10. 20:16
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerű! Kezd el nézni őket és egy idő után úgy is elfogod tudni dönteni, hogy most tetszik-e neked a sorozat vagy sem. Azt tudni kell, hogy a Naruto-nak van vége, a One Piece-nek meg még mindig fut. Hogy érdemes-e elkezdeni bármelyiket is? Persze, mert lehet hogy tetszeni fog! Ha nem fog meg a történet hangulata, a karakterek, akkor legfeljebb nem nézed tovább. De mind a kettő nagyon híres shounen, szóval ha valaki szereti a műfajt, akkor jó eséllyel elnyeri a tetszését legalább az egyik. Én ismerem mindkettőt. A Naruto-ból a fillereket kihagytam, de amúgy láttam az egészet. Volt időszak, amikor hetente követtem a képregényét. A One Piece-t is elkezdtem, de az nekem annyira nem jött be. A 50. rész környékén feladtam. Ízlések és pofonok. Tegyél velük egy próbát, legfeljebb megunod és nem nézed tovább őket.
2019. márc. 11. 02:34
 17/18 anonim ***** válasza:
17%

Régen a Naruto volt számomra a best,aztán megnéztem a One piecet és rájöttem,hogy köröket ver mindenre.Hihetetlenül jól kidolgozott világa,karakterei vannak,rengeteg előreutalás is van benne.Ne rettentsen el a sok rész(amúgy vicces,hogy valaki ezt hozza fel ellene mikor a Narutonak is 720 része van összesen) mert simán letud az ember darálni akár 20 részt is egy nap ha olyanja van.Még a fillerjei is kifejezetten jók és jó helyekre van berakva.

A sima Naruto mai napig amúgy egy nagyon jó darab,érdemes megnézni(szigorúan fillermentesen).Shippuden sem volt rossz úgy kb a 170.részig de az utolsó nagy arc hihetetlenül gyenge lett,az anime csak rontott rajta a rosszabbnál rosszabb fillereivel.

Szóval összességében fölényesen a One piece,de a Narutot is megéri amúgy megnézni,mert azért az se rossz (kivéve a vége ugye).

2019. márc. 11. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:
6%
A Narutot szeretem. Én azt ajánlom.
2019. márc. 16. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!