Szerintetek érdemes elkezdeni a Narutot vagy a One piece nevű animét elkezdeni?
Naruto az egyik kedvencem, kb 4x néztem végig, volt ahol elsírtam magam, gimisként Kakashiba voltam szerelmes :D szóval nekem szinte az életem része.
One piece nem tetszik így arról nem nyilatkozok.
A One Piece azért jó, mert gyönyörű körítést ír minden sziget és karakter köré. A sztori izgalmas(bár az elején lassan indul be) akciódús, vicces és néha nagyon szomorú.
A Naruto is remek anime, csak sajnos felszámolták fillerekkel(epizódok, amelyek csak időhúzásra vannak).
Mindkettőt nagyon ajánlom(bár a One Piecet jobban)
A One Piece-t nem ismerem, de a Naruto-t nagyon ajánlom, gyakorlatilag az első válaszoló leírtam helyettem, hogy miért. :D
A fillerekkel kapcsolatban pedig: valóban, sajnos nagyon sok töltelékrésszel lett telenyomva a fő szál, de mivel a sorozat már véget ért, így ha nyomon követed az epizódlistát, akkor bátran átugorhatod a filleres részeket, ha esetleg úgy vagy vele, hogy nem érdekelnek. (Bár a vége felé egyre minőségibbek lettek ezek a részek is!)
Szóval a Naruto-t szerintem mindenképp kezd el! Ez is nagyon sok részes (220 részből áll az első + 500 részből a Shippuuden) és az elején lassan is indul be a történet. De utána viszont nagyon pörög, főleg a Shippuuden.
# 7
A shippuudennel együtt a narutónak is kb annyi van. De a fele filler
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!