Mi az eredeti címe a Lifenetwork-on folyó "Rejtélyes történetek" című sorozatnak?
Figyelt kérdés
Ha már magyarul nem kapom meg , akkor legalább eredeti nyelven. Ne tévesszétek össze a rejtélyes igazságokkal, a rejtélyes történetek érdekel, egy ukrán vagy orosz horror reality sorozat. Olyan idegesítő, hogy minden sorozat ami megy/ment a lifenetworkon megtalálható a neten de ez az egy, a leg érdekesebb nem. A válaszokat előre is köszönöm. Én régebb tudtam a címet de most már nem megy nálunk a lifenetwork így ki sem tudom lesni a címet.2019. márc. 6. 22:27
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ de direkt le irtam , hogy nem a "rejtélyes igazságok" érdekel, hanem a "rejtélyes történetek" az az amelyikben nem 3 hanem 2 történetét mutatnak be. 30-30 egy-egy történet, nem mondják meg , hogy igaz vagy nem hanem szakértők mondják meg a véleményüket (van köztük médium, született boszorkány, pap, és valami pszichológus talán) és nem angol műsor hanem ukrán vagy orosz. Olyan nevek vannak benne , hogy Igor, sasha, andrej, inna, irina, lujdmilla, jaroszlava
2019. márc. 8. 21:18
3/6 A kérdező kommentje:
Úgy akartam írni, hogy 30-30 perc egy-egy történet
2019. márc. 8. 21:19
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam, csak magyarul hiába írom be mert semmi sehol mind azt adja ki amit először írtál te is. Végül aztán sikerült megtalálni mert a google forditoba meg néztem hogy hogy mondják ukránul, hogy rejtélyes történetek s így meg találtam csak az a baj hogy így csak nézem s találgatok, hogy vajon mitől lehet szó. Ha legalább lenne angol felirat jó lenne de még az sincs. De amúgy köszönöm szépen, igen erről volt szó.
2019. márc. 8. 23:48
6/6 anonim válasza:
És valaki esetleg tudna linket küldeni, hogy hol lehet megnézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!