Honnan tudom megkülönböztetni az eredeti és replika Adidas vagy Nike melegítőt illetve cipőt?
Figyelt kérdés
Ismerőstől venném és kérdőjeles számomra hogy eredeti e. A címkén a méret van feltüntetve logóval. Ettől önmagában eredeti nem lesz szerintem. A Made in.. hiányzik róla, vonalkód vagy QR azonosító sincsen rajta. A melegítőben szintén. Más fajta bevarrás sem látható rajta. Akitől venném váltig állítja eredeti. Üzleti darabokban viszont az általam leírt címke van. Minőségre első ránézésre nem rossz. Márka doboz ilyenek vannak hozzá
Árban nagyon olcsó ezért is gyanús számomra.
2019. febr. 27. 11:48
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ valószínű szerintem is hogy nem eredeti ennek ellenére az eladó váltig állítja hogy az.... Sajnos a cimke alapján se lehet megmondani hogy honnan származik...
2019. febr. 27. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!