Milyen jó taktikák vannak filmes spoilerek elkerülésére DVD megjelenésig?
Hát a legjobb megoldás tényleg az lenne, ha így elutaznál egy lakatlan szigetre és ott megvárnád míg kijönnek a filmek.
Én a Végtelen Háborút négy nappal a premier után néztem meg, addigra már tudtam, hog ki fog meghalni. Az internetre annyira mentem fel, hogy elküldjek valakinek valamit a Facebook-on. Az első poszt a kezdőlapomon egy hatalmas spoiler volt.
De figyelj, június környékén fog kijönni MK DVD-n külföldön. Szerintem akkor már lesz aki felteszi mozis szinkronnal, ami nem is annyira rossz. Ha szerencséd van akkor még játszani fogják a Végjátékot a mozik.
Kb másfél hónapig adják a mozik, persze nyilván te tudod, hogy miért nem érsz rá, de ezidő alatt nem tudsz eljutni moziba?
Szerintem a facebook és instagramot ne használd, akikkel pedig jóban vagy, kérd meg őket, hogy ne mondjanak róla semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!