Mi volt az amit hallottam ebben a szinkronban?
Figyelt kérdés
Film előzeteseket nézegettem. Elkezdtem nézni egyet, nem tudtam semmit a filmről, nem ismertem benne a színészeket, csak kb 10 másodperc után az volt a benyomásom hogy ez egy magyar film.(az volt egyébként) pedig a 10mp-ben semmi arra utaló nem volt hogy magyar film lenne csak egyszerűen a szinkron olyan furcsa volt, nem olyan mint egy szinkronizált külföldi filmben. Valakinek van valami ötletet hogy mi alapján ütött be nálam ez az érzés, hogy magyar film? Mert nekem fogalmam nincs...2019. febr. 20. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!