Tudnátok ajánlani olyan sorozatot, amit a kistesómmal tudnék nézni?
Elég nagy közöttünk a korkülönbség. Én 21 éves vagyok, ő pedig 10.
Olyan sorozatokra gondolok, minf pl: H2O, Mako mermaids, Szörfsuli, Megtalálsz Párizsban.
A fő, hogy neki tetszen, de azért én se unjam magam halálra.
A legjobb, ha van benne szerelem is.
A válaszokat előre is köszönöm.
A Bűbájt merem ajánlani :)
Rajzfilmként kezdődik, aztán a szereplő átlép a kőkemény new yorki valóságba :)) Még felnőtteknek is vicces. Kellemesen kineveti a Disneyben megszokott szerelem első látásra majd házasság dolgot :) Pedig ez is Disney.
Szerintem a Mamma Mia is élvezhető lenne mindkettőtöknek. 12-es karikás, de szerintem semmi olyan nincs benne, ami meglepné.
Witch, Winx club, Horseland lovasklub, Totally spies, Sharon naplója - ezek rajzfilmek,
Hannah Montana, Varázslók a Waverly helyből, Lazy town, Sonny a sztárjelölt, Indul a risza - élőszereplősek :)
Ezeket anno mi is szerettük tesómmal, köztünk is 11 év különbség van :)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Sajbos a Disney channelen futó sorozatokat ismerjük mindketten, és már láttuk is.
A váratlan utazást gyerek korombannagyon szerettem, az lehet egy opció, mert a tesóm még nem látta.
A filmeket is láttuk, nagyon szeretjük őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!